Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n palvelut teollisuuslaitosten käytön ja ylläpidon aikana: varmistamme tilojesi ja henkilöstösi laadun ja turvallisuuden, turvaamme sijoituksesi ja optimoimme toimintosi.

Omistajien, käyttäjien, urakoitsijoiden, sijoittajien, vakuutusyhtiöiden ja laitevalmistajien on pystyttävä arvioimaan ja hallitsemaan teollisuuslaitosten tai laitteistojen teknisiä riskejä.

Käyttö- ja ylläpitovaiheen palvelumme varmistavat tilojesi ja henkilöstösi laadun ja turvallisuuden, turvaavat sijoituksesi ja optimoivat toimintosi.

Maailman johtavana käyttö- ja ylläpitovaiheen palvelujen tuottajana tarjoamme käyttöösi monipuolisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja resurssit. Tarjoamme laajan valikoiman vapaaehtoisia ja lakisääteisiä tarkastuksia. Voimme auttaa tasapainottamaan tarkastuskulut ja riskienhallinnan ja ottamaan käyttöön tehokkaan riskipohjaisen tarkastus- ja huolto-ohjelman.

Lisäsi autamme valitsemaan parhaan tarkastuskäytännöt ja testausmenetelmät, jotka kattavat sekä perinteiset että kehittyneet, rikkomaan aineenkoetukseen (NDT) perustuvat testausmenetelmät.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten käyttö- ja kunnossapitovaiheen aikaiset palvelumme voivat auttaa varmistamaan laitteistojesi tai teollisuuslaitoksesi laadun ja turvallisuuden.