Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n metsän istutuksen katselmoinnin yhteydessä saat riippumattoman raportin metsiesi tämänhetkisestä tilasta, todennäköisestä kasvusta ja arvosta. Näiden tietojen avulla yrityksesi on helpompi löytää sijoittajia.

Istutuksen katselmointipalvelumme varmistavat, että täytät asianmukaiset Kansainväliset tilinpäätösstandardit (IAS 41), jotka edellyttävät, että istutuksellesi lasketaan biologisten omaisuuden "reilu arvo". Ilman muodollista metsän istutuksen katselmointia tämä laskelma voidaan tehdä sisäisten mittausten, muuttujien ja odotusten perusteella tai kolmansien osapuolien, kuten riippumattoman sertifikaatin saaneiden metsän istutuksen hallintapalvelujen tekemien arvioiden perusteella.

Tämä lähestymistapa tuo kuitenkin usein esille eroavaisuuksia ulkoisen ja sisäisen arvion välillä. Asiakirjan tarkistus ja ennen kaikkea itse tekemämme kohteen tarkastus yhdessä metsän istutuksen katselmoinnin kanssa voivat paikata mahdolliset eroavaisuudet. Olemme todistaneet tietämyksemme ja riippumattomuutemme tällä alalla ja tuotamme puolueettoman loppulausunnon istutuksen arviointimalliin. Sen saamiseksi laskemme nykyarvon, joka perustuu markkinoilla olevien metsätaloustuotteiden hintatietoihin.

Palveluihimme kuuluvat:

Metsän istutuksen katselmointi perustuu pöytätutkimusten ja peltotarkastusten tietoihin ja sisältää syväanalyysin metsän istutuksen hallintamenettelyistä. Näitä ovat

  • infrastruktuurin, kuljetusten ja käsittelylaitteiden tarkastus
  • puiden lukumäärä ja halkaisija
  • kasvu
  • määrä
  • metsänhoitojärjestelmien ja tutkimuksen kohteena olevan puun hintamallien tarkastus
  • kustannusten ja riskienhallinnan arviointi
  • istutuksen arviointimallin ja nykyarvon tarkastus

Metsiesi tämänhetkisestä tilasta, kasvusta ja arvosta kertovan riippumattoman raportin avulla yrityksesi on helpompi löytää sijoittajia. Ota yhteyttä SGS:ään ja voimme kertoa metsän istutuksen katselmointipalvelustamme