Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Metsätuotteiden alkuperäketjun sertifioinnin avulla voit osoittaa, että yrityksesi myymä tai käyttämä puu on peräisin hyvin hoidetuista metsistä tai muista valvotuista lähteistä.

Oli kyse tukeista, sahatavarasta, huonekaluista tai puumassasta, on entistä tärkeämpää tietää tarkalleen, mistä materiaalit ovat peräisin. Pakollisia määräyksiä tiukennetaan, ja ympäristötietoiset kuluttajat vaativat puuta, joka on lähtöisin hyvin hoidetuista metsistä.

SGS:n suorittaman alkuperäketjun sertifioinnin perusteella kuka tahansa voi tarkistaa puutuotteidesi alkuperän ja prosessit, joilla ne on tuotettu. Sertifiointi takaa puun jäljitettävyyden sen alkulähteestä toimitusketjun loppuun asti.

Tällainen takuu kiinnostaa koko ajan enemmän sekä kuluttajia että asiakkaita.

Miten toimitusketju arvioidaan?

Arvioijamme sertifioivat toimitusketjun käymällä jokaisessa toimipaikassa, jossa tuotteita valmistetaan, muokataan tai jaellaan. Tarkistamme jokaisessa toimipaikassa:

  • tuotteen tunnisteen
  • tuotteiden erottelun
  • kirjanpidon

Kun nämä tiedot on kerätty ja kaikki on kunnossa, saat täydellisen raportin ja alkuperäketjun sertifioinnin.

Prosessi on yksinkertainen ja tehokas, ja se voidaan suorittaa 20 päivässä.

Voimme käyttää auditoinneissa erilaisia alkuperäketjun standardeja ja metsänhallintaohjelmia (FM), joten organisaatiosi säästää aikaa ja rahaa. Globaali verkostomme käyttää FSC™-, PEFC™- ja SFI™-lisenssejä. Pyydä lisätietoja.

SGS voi myös suorittaa metsänhoidon ohjelmien ja metsätalouden standardien sertifioinnit samaan aikaan alkuperäketjun sertifioinnin kanssa, mikä säästää aikaa ja rahaa. Metsänhoidon alalla SGS voi suorittaa useiden tunnustettujen ohjelmien mukaisia sertifiointeja.

Kysy lähimmästä SGS:n toimistosta lisätietoja metsätuotteiden alkuperäketjun sertifioinneista.