Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n vitamiinitestaus tarjoaa elintarvikkeiden valmistajille ja jälleenmyyjille mahdollisuuden tarkistaa tuotteiden vitamiinipitoisuus.

Elintarvikkeiden valmistajana tai jälleenmyyjänä olet vastuussa luonnollisesti vitamiineja sisältävien ja vitaminoitujen tuotteiden vitamiinipitoisuuden analysoimisesta. Sinun pitäisi esimerkiksi testata, ovatko B- ja C-vitamiinit tuhoutuneet tuotannossa tai toimitusketjussa kuumuuden tai UV-säteilyn vaikutuksesta. 

Tällainen testaaminen auttaa varmistamaan, että myyntipäällysmerkinnät ovat oikein, että ne täyttävät kohdemarkkinoille asetetut vaatimukset ja että tuotteiden laatu on paras mahdollinen. Testiemme avulla myös varmistetaan, että vitamiini- ja kivennäisainesisällöt ovat kansallisissa ja kansainvälisissä määräyksissä vaadittavilla tasoilla.

SGS:n laboratorioilla on ISO 17025 -akkreditointi ja niissä noudatetaan tinkimätöntä laadunhallintajärjestelmää. Testaamme kaikki rasva- ja vesiliukoiset vitamiinit hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa rasvaliukoisten vitamiinien samanaikaisen analysoinnin sekä vesiliukoisten vitamiinien analysoinnin erilaisia nestekromatografiatekniikoita käyttämällä.

Nopea, kustannustehokas ja itsenäinen vitamiinipitoisuuden testauspalvelumme on oikea valinta, kun haluat tunnistaa tietyt vaikeasti testattavat vitamiinit, kuten D-vitamiini. Voimme myös säästää aikaa ja rahaa suorittamalla ryhmätestejä muille vitamiineille, kuten B-vitamiini.

Hyödynnä ravitsemus- ja myyntipäällysasiantuntijoidemme osaaminen ja huippuluokan testauslaitoksemme. Ota yhteyttä SGS:ään ja pyydä lisätietoja vitamiinien analysointi- ja testauspalvelustamme.