Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n lemmikkieläinruokien testauksen avulla varmistetaan tuotteiden laatu sekä American Association of Feed Control Officials (AAFCO) -standardien ja viranomaisten säädösten täyttäminen.

Lemmikkieläinruokien analysointi kattaa ravintoaineet, vitamiinit, mineraalit, salmonellan kaltaiset patogeenit ja vierasaineet, kuten raskasmetallit, mykotoksiinit sekä melamiinin johdannaisineen. Suoritamme aistinvaraisia ja fysikaalisia arviointeja, sekä tarkastamme myyntipäällysmerkinnät. Tietyille tuotteille, kuten koiran-, kissan- ja linnunruoat, suoritamme myös koostumusanalyysejä.

Varmistamalla kansallisten ja kansainvälisten ohjeiden noudattamisen autamme sinua säilyttämään maineesi kissan- ja koiranruokien tai muiden lemmikkieläinruokien vastuullisena valmistajana, toimittajana tai jälleenmyyjänä.

Verkostomme kattaa yli 1 000 toimipaikkaa ja laboratoriota, joista osa kuuluu AAFCO:n omaan testausohjelmaan. Me tarjoamme sinulle maailmanlaajuista palvelua - paikallisesti. Asiantuntijamme ovat perillä kansainvälisistä säädöksistä sekä paikallisesta lainsäädännöstä ja kaupankäyntiolosuhteista. Laboratorioillamme on ISO 17025 -akkreditoinnit.

Tinkimättömän tuotetestauksen ansiosta voimme tarjota sinulle laadunvarmistusta toimitusketjun jokaisessa vaiheessa. Voimme auttaa sinua asettamaan tiukat vaatimukset raaka-ainetoimittajille, testaamaan kaikki raaka-ainetoimitukset ja ottamaan käyttöön jälleenmyyjien laadunvarmistusjärjestelmän. Voimme testata tietyt valmistusaineet jo raaka-aineina sekä valmistusprosessin aikana. Lopuksi voimme analysoida myös valmiin lemmikkieläinruoan.

Kun valitset lemmikkieläinruokien testaus- ja laadunvalvontakumppaniksesi SGS:n, me voimme auttaa sinua vähentämään riskejä ja kasvattamaan yrityksesi luottamuspääomaa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.