Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tekemän elintarvikkeiden lisäainetestauksen avulla saadaan selville sisältääkö valmistamasi, sekoittamasi, jakelemasi tai myymäsi ruoka väri-, makeutus- tai säilöntäaineita, tai muita lisäaineita.

Varmista lisäainemääräysten täyttyminen tunnistamalla lainvastaiset tai puutteellisesti tai epätarkasti ilmoitetut aineet ja selvittämällä niiden pitoisuudet. Tämä auttaa vähentämään terveysriskien ja takaisinkutsujen vaaraa sekä muita ongelmia, jotka voivat vahingoittaa mainettasi ja heikentää toimintasi kannattavuutta.

Palveluidemme avulla varmistat, että elintarvikkeiden lisäaineiden turvallisuus testataan luotettavasti. Teemme kaikki tarvittavat testit, esimerkiksi:

  • Väriaineet
  • Makeutusaineet
  • Säilöntäaineet
  • Antioksidantit

Maailmanlaajuinen elintarviketestausasiantuntijoidemme ja -laboratorioidemme verkosto auttaa varmistamaan, että lainsäädäntöä noudatetaan kaikissa toimitusketjusi maissa. Maahantuojat, viejät, vähittäismyyjät ja valmistajat luottavat meihin, koska lisäaineiden turvallisuuden maailmassa SGS tunnetaan johdonmukaisuudesta, tarkkuudesta ja laadusta.

Laitteistojemme ja osaamisemme avulla voimme analysoida elintarvikkeiden antioksidantti- ja säilöntäainepitoisuudet. Laboratorioillamme on ISO 17025 -akkreditointi.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme, miten yrityksesi voi hyötyä lisäaineiden testauspalveluistamme.