Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS auttaa varmistamaan, että elintarvikepalvelun logistiikkasi noudattaa kansainvälisiä elintarviketurvallisuusstandardeja ja erityisesti IFS-logistiikan standardia (International Featured Standard). Vaatimustenmukaisuus osoittaa sitoutumisesi elintarvikkeiden laatuun ja turvallisuuteen läpi koko varastointi- ja jakeluprosessin.

Sinun on noudatettava näitä määräyksiä itsenäisenä logistiikkapalvelujen tarjoajana tai elintarvikkeiden välittäjänä ja/tai maahantuojana omine varastorakennuksinesi ja muine tiloinesi. IFS-logistiikka kattaa kuljetuksen, jakelun sekä elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden lastauksen ja kuorman purun. Standardia voidaan soveltaa raskaisiin tavarankuljetusajoneuvoihin, juniin, laivoihin, lentokoneisiin ja muun tyyppisiin kuljetustapoihin kuin myös varastotiloihin.

Voimme toimittaa akkreditoituja auditointi- ja sertifiointipalvelujamme globaalin verkostomme ja asiantuntemuksemme ansiosta jokaiseen logistiseen tavaranjakelukeskukseen toimitusketjussasi, missä tahansa se sijaitseekaan. Vaatimustenmukaisuutesi varmistaminen voi auttaa myös parantamaan toiminnallista tehokkuutta ja tuotelaatua – mikä säästää sinulta rahaa ja pienentää vastuuriskejäsi.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme, kuinka voimme auttaa saavuttamaan IFS-sertifioinnin ja saamaan lainsäädännön noudattamisen edut.