Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

FSMA-laissa vaadittava elintarvikkeiden ja rehujen testaus SGS:ltä – täytä kaikki FSMA-lain vaatimukset elintarvikkeiden ja rehujen testaukselle ja verifioimiselle.

Yhdysvaltojen elintarviketurvallisuuden modernisointilaissa (Food Safety Modernization Act, FSMA) edellytetään, että elintarviketurvallisuusjärjestelmiin sisällytetään mikrobiologinen testaus ja verifiointi, jotta osoitetaan, että elintarvikkeet on valmistettu ja varastoitu turvallisessa ympäristössä ja että ennaltaehkäisevä valvonta toimii oikein. Tiettyihin ohjelmiin liittyy tiettyjä testausvaatimuksia. Esimerkkejä:

  • Ympäristötestaus valmisruoalle
  • Allergeenien verifiointitestaus
  • Pohja- ja pintaveden testaus maatiloilla E. coli -bakteereiden varalta
  • Lopputuotteen testaus lainmukaisuuden varmistamiseksi

Voimme auttaa täyttämään FSMA:n vaatimukset ympäristön tarkkailun, allergeenien, veden, elintarvikkeiden ja rehujen testauksen ja todentamisen osalta.

Miksi kannattaa valita FSMA:ssa edellytetty elintarvikkeiden ja rehujen testaus SGS:ltä?

Testaus- ja verifiointipalvelumme auttavat täyttämään FSMA:n vaatimukset. Niiden avulla varmistetaan, että

  • käsittelemätön pinta- tai pohjavesi täyttää E. coli -säädökset
  • allergeenien hallintaohjelma toimii oikein eivätkä ilmoittamattomat allergeenit kontaminoi tuotteita tai käsittely-ympäristöjä
  • patogeenien hyökkäykset estetään puhdistus- ja sanitointiohjelmien avulla
  • lopputuotteet ovat säädöstenmukaisia, eivätkä niiden aineosat ole altistuneet elintarvike- tai rehuväärennöksille

Käytämme sekä klassisia referenssimenetelmiä ja vastaavia pikamenetelmiä  E. coli -testauksessa ja useiden patogeenien tunnistamisessa. Verifioimme allergeenien läsnäolon sekä elintarvikkeiden aineosien aitouden NGS-menetelmällä (Next Generation Sequencing). Teemme elintarvike- ja rehutestaukseen erikoistuneiden huippulaboratorioidemme maailmanlaajuisessa verkostossa tuhansia testejä varmistaaksemme, että tuotteesi täyttävät Yhdysvalloissa voimassa olevat vaatimukset. Asiantuntijamme tekevät yhteistyötä henkilöstösi kanssa, jotta varmistetaan, että FSMA-testausvaatimukset ymmärretään.

Luotettuja testauspalveluita maailman johtavalta toimittajalta

Maailman johtavana maatalouden ja elintarviketeollisuuden palvelujen toimittajana tarjoamme ratkaisuja brandisi suojaamiseen, kuluttajien luottamuksen rakentamiseen ja yrityksesi kestävän kehityksen varmistamiseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää FSMA:n vaatimukset täyttävistä elintarvikkeiden ja rehujen testauspalveluista.