Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS auttaa varmistamaan kansainvälisen elintarviketurvallisuuden IFS-sertifioinnin (International Featured Standard) avulla.

Elintarvikkeiden välittäjänä ja/tai maahantuojana IFS-välittäjän – ja asianmukaisten kansainvälisten elintarviketurvallisuusstandardien – noudattaminen voi parantaa toimintasi tehokkuutta ja tuotteidesi laatua – samalla säästät rahaa ja pienennät vastuuriskejäsi.

IFS-elintarviketurvallisuushankkeen tarkoituksena on luoda yhtenäisten auditointimenettelyiden kaltainen yhtenäinen arviointijärjestelmä organisaatioille, jotka toimittavat vähittäismyyjän omalla merkillä myytäviä elintarvikkeita. Vaatimustenmukaisuus arvoketjun joka kohdassa vakiinnuttaa sellaisen tulosten mittausjärjestelmän, joka tekee mahdolliseksi verrata toimittajia ja parantaa tuottavuutta siellä, missä se on tarkoituksenmukaista. Ja maailmanlaajuisen verkostomme ja asiantuntemuksemme ansiosta voimme toimittaa akkreditoidut auditointi- ja sertifiointipalvelumme alihankkijoillesi, missä ikinä he ovatkaan.

Jos sinulla on omia varastotiloja ja/tai järjestät omat kuljetuksesi, voimme sertifioida myös nämä toiminnot IFS-logistiikkastandardin mukaan.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan IFS-sertifioinnin ja saamaan edut lainsäädännön noudattamisesta.