Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kehitä liiketoimintaasi SGS:n ruoantuotantoon kehittämien digitaalisten ratkaisujen avulla.

Markkinat kehittyvät. Maatalouden ja elintarviketeollisuuden globalisaatio sekä alati kasvava sääntelytaakka pakottavat löytämään keinoja harjoittaa liiketoimintaa nopeasti, tehokkaasti ja vaikuttavasti. Tulevaisuus on digitaalinen.

Toimialalta keräämämme kokemuksen avulla me omaksumme uusia tekniikoita, kuten pilvipalvelu, esineiden Internet (IoT), Big data, tekoäly, kaavioverkkotekniikka, uuden sukupolven sekvensointiteknologia (NGS) ja joukkoistaminen. Niiden avulla me autamme sinua hallitsemaan ja parantamaan ruokatuotannon laatua, turvallisuutta ja kannattavuutta.

Liiketoimintateknologiamme ja digitaaliset ratkaisumme auttavat saamaan yritykset täyttämään kestävän kehityksen vaatimukset entistä paremmin tehostamalla viestintää sekä tietojen keruuta ja saatavuutta, ottamalla käyttöön jäljitettävyyden ja läpinäkyvyyden sekä vähentämällä hallintoon kuluvaa aikaa. Toisaalta ne voivat myös parantaa asiakas- ja kuluttajakokemusta, mikä vahvistaa luottamusta ja asiakasuskollisuutta.

SGS:lle innovaatio on aina ollut liiketoimintamme ytimessä. Tukeaksemme sinua tänä digitaalisena aikakautena olemme kehittäneet useita ratkaisuja, jotka auttavat menestymään 2000-luvulla.

Pyydä lisätietoja meiltä.