Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa puolueettomia ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja hiilianalyysejä (CO2-analyysit) laajasti eri teollisuudenaloille.

Suoritamme hiilitestausta kansainvälisten standardien sekä jatkuvan ja tiukan laadunvalvonnan mukaisesti, jotta voimme varmasti toimittaa yrityksen tarvitsemat täsmälliset tiedot. SGS:llä on tekninen erikoisosaaminen ja maailmanlaajuinen kokeneiden asiantuntijoiden verkosto, jotka vastaavat yrityksen toiminnallisiin testausvaatimuksiin.

SGS tuottaa kokonaisia ja eriteltyjä hiilitestitietoja laajalle näytevalikoimalle, johon kuuluvat:

tuhka kiviainekset ja malmit hiili ja koksi keramiikka
maaperä katalyytit kipsi kalkkikivi
kasvillisuus öljyt kumi karbidi.

SGS:n laboratorioiden hiilianalyysit noudattavat maailmanlaajuisesti standardoituja menetelmiä ja näytteenvalmistelutekniikoita. Tekniset asiantuntijamme työskentelevät yrityksen kanssa valitakseen näytetyypille tehokkaimmat testimenetelmät. Hiilitestimenetelmiimme ja -laitteisiimme kuuluvat LECOn hiili-rikkianalysaattori ja kuumapolton infrapunatunnistus. Tässä menetelmässä näytteen hiili muutetaan hiilidioksidiksi (CO2), joka voidaan mitata infrapunatunnistimilla (IR-tunnistin).

SGS tarjoaa seuraavat hiilitestauspalvelut:

Menetelmän koodi Aine Menetelmä Rajat
CSA01V C (yhteensä) Uuni / IR 0,01 %
CSA02V CO2 (karbonaatti) Uutto / uuni / IR 0,01 %
CSB02V CO2 (karbonaatti) Kulometria 0,05 %
CSA03V C (orgaaninen) Uutto / uuni / IR 0,01 %
CSB03V C (orgaaninen) Kulometria 0,05 %
CSA04V C (epäorgaaninen) Uutto / uuni / IR 0,01 %
CSA05V Grafiitti Pasuttaminen / kulometria 0,01 %

SGS on kemiallisten analyysien johtava tarjoaja. Hiilianalyysipalvelumme ovat vertaansa vailla koko maailmassa. Huippumoderneihin laboratorioihimme voi luottaa, kun tarvitaan läpinäkyviä ja puolueettomia testituloksia, joiden on oltava varmoja.