Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n varastonseurantapalvelu sisältää järjestelmän, joka voi seurata ja tarkastaa tavaran kaikissa toimitusketjun vaiheessa. Näin pienennät kaupankäynnin riskejä ja transaktioriskiä.

Tapahtuman rahoittaja ei aina vaadi tiukkaa hyödykkeiden kontrollia kolmannelta osapuolelta. Sen sijaan tuotteet halutaan turvata toimitusketjussa. Voimme tarjota sekä jatkuvaa seurantaa että ajoittaisia pistokokeita.

Varaston tarkkailussa kiinnitetään huomiota kaupankäynnin kohteena olevien hyödykkeiden liikkumiseen, huolenpitoon ja käsittelyyn -olivatpa ne missä tahansa päin maailmaa. Kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme toimittaa kokeneita varastotarkastajia kaikkiin vienti-, tuonti- ja varastopaikkoihin ja arvioida (tarvittaessa virallisella todistuksella) laadun ja/tai määrän. Näin vauriot, hävikki ja muut ongelmat voidaan havaita mahdollisimman nopeasti, ja niihin pystytään puuttumaan heti, mm. tekemällä asianmukainen vakuutuskorvausvaatimus, mikäli tarpeen.

Ota yhteyttä SGS:ään ja kerromme kuinka varaston seurantapalvelut voivat auttaa minimoimaan kaupankäynnin riskejä ja täyttämään sopimuksen velvoittamat vaatimukset.