Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n puun ja puutavaran karanteenikaasutuspalvelu auttaa varmistamaan, että puutuotteilla ja -esineillä käymäsi kauppa on kansainvälisten kasvinsuojelumääräysten mukaista.

Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta asiantuntijamme pystyvät suorittamaan tarvittavat puutavaran kaasutuskäsittelyt joko maastavienti- tai maahantuontipisteissä. Maastaviennissä pystymme tarjoamaan ennakkotarkastussertifikaatin tarvittavasta karanteenikäsittelystä, joka voi vaihdella vientikohteen mukaisesti.

Sertifikaattien myöntämisen lisäksi suoritamme puun ja puutavaran lämpökäsittelyn ja kaasutuksen kasvinsuojeluviranomaisten valvonnassa. Tuotteiden kaasutuksessa varmistamme sopivan käytännön koskien savutusaineiden pitoisuuksia ja valintaa (esimerkiksi fosfiini, sulfyylifluoridi). Huolehdimme aina siitä, että asiaankuuluvia turvallisuus-, laatu- ja ympäristönsuojeluohjeita noudatetaan.

Ota yhteyttä SGS:ään jo tänään ja varmista, että puun ja puutavaran kaupankäyntisi on paikallisten ja maailmanlaajuisten kasvinsuojelumääräysten mukaista, ja että saat tarvittavat sertifikaatit.