Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS :n tarkastuspalvelut – riskin pienentäminen ja laadun ja määrän valvonta takaavat, että täytät kaikki asiaankuuluvat viranomaisvaatimukset.

Tarkastusohjelmamme tekevät sinulle mahdolliseksi kehittää tuotteita, jotka johdonmukaisesti täyttävät toivomasi korkean vaatimustason. Voimme myös auttaa sinua toimimaan monimutkaisten, terveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä koskevien viranomaismääräysten mukaisesti eri alueilla ja markkinoilla.

Tarkastuspalvelumme auttavat sinua tuomaan esiin viat niin aikaisessa vaiheessa kuin mahdollista, niin että voit tehdä tarvittavat muutokset ja välttää tuotantohäiriöiden tai tuotteidesi toimitushäiriöiden aiheuttamat kustannukset. Tämä tarkoittaa, että voit alentaa tuotteiden myynnistäpoistamisriskiä tai muita asioita, jotka voisivat haitata tuottojasi ja tuotemerkkisi luotettavuutta pitkällä aikavälillä.

Johtavana tarkastuspalveluiden järjestäjänä maailmassa pystymme tarjoamaan käyttöösi ylivertaisen kokemuksen, viimeisimmän teknologian ja ainutlaatuisen maailmanlaajuisen verkoston. Näin pystymme varmistamaan, että tuotteesi ovat parasta ja aitoa laatua - kaikkialla maailmassa.

Analyytikkoina ja Grain and Feed Trade Associationin (Gafta) valvovana jäsenenä pystymme tarkastamaan, tutkimaan, analysoimaan kaikkia hyödykkeitä, joilla käydään kauppaa Gafta-sopimusehtojen mukaisesti, ja antamaan neuvoja. Lisäksi toimimme Federation of Oils, Seeds and Fat Associationsin (FOSFA) analyytikko- ja valvovana jäsenenä, joten teemma mahdolliseksi kaupankäynnin öljykasvien siemenillä, öljyillä ja rasvoilla.