Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kehitä yrityksesi elintarviketurvallisuuden hallintaa ja tuotteiden laatua SGS:n suorittamalla vaarojen analysoinnin ja kriittisten kohtien HACCP-sertifioinnilla.

HACCP-sertifiointi osoittaa asiakkaille, että olet sitoutunut tuottamaan tai myymään turvallisia elintarvikkeita. Näyttöön perustuva lähestymistapa voi olla erityisen hyödyllinen siinä tapauksessa, että sääntelyviranomaiset tai sidosryhmät suorittavat tarkastuksia.

Kun osoitat yrityksesi sitoutumisen elintarviketurvallisuuteenHACCP-kelpoisuudella, voit parantaa tuotemerkkisi näkyvyyttä ja käyttää sertifiointia tehokkaana markkinoille pääsyn välineenä, joka avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia eri puolilla maailmaa.

Maailmanlaajuinen elintarvikeasiantuntijoiden verkostomme suorittaa HACCP-auditointeja ja auttaa yritystäsi keskittymään vaaroihin, jotka vaikuttavat elintarviketurvallisuuteen ja hygieniaan. Sen jälkeen voidaan selvittää vaarojen ilmenemiskohdat määrittämällä valvontarajat elintarviketuotantoprosessin kriittisiin kohtiin.

HACCP-sertifiointi on kansainvälinen standardi, jossa määritetään elintarviketurvallisuuden tehokkaan valvonnan vaatimukset. Se koostuu seitsemästä periaatteesta:

  • biologisiin, kemikaalisiin tai fyysisiin elintarvikevaaroihin liittyvän vaara-analyysin suorittaminen
  • kriittisten valvontapisteiden määrittäminen
  • kriittisten valvontarajojen määrittäminen, esimerkiksi kypsennyksen vähimmäislämpötila ja -aika
  • kriittisten valvontapisteiden seurantajärjestelmän määrittäminen
  • korjaavien toimenpiteiden määrittäminen
  • tarkastusmenettelyn määrittäminen HACCP-järjestelmän tehokkaalle toiminnalle
  • dokumentoinnin ja tietojen tallentamisen määrittäminen.

Hanki HACCP-kelpoisuus SGS:n avulla, ja voit vastata alati muuttuviin odotuksiin.