Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kilpailukykyisenä yrityksenä yrityksenä teidän täytyy jatkuvasti pyrkiä tarjoamaan korkealaatuisimpia palveluita ja tuotteita kohdeyleisöllenne.

On erittäin tärkeää, että tuotteet, järjestelmät tai palvelut noudattavat asianmukaisia määräyksiä ja standardeja. Vain silloin voidaan osallistua globaaleihin toimitusketjuihin ja kansalliseen tai kansainväliseen kaupankäyntiin. Jos vaatimustenmukaisuus ei täyty asianmukaisesti, markkinoille pääsynne vaarantuu voimakkaasti.

Sertifiointipalvelumme auttavat tärkeiden valmistuskriteerien sekä vastaavuusvaatimusten juurruttamisessa aina tuotteen suunnitteluvaiheesta sen elinkaaren loppuun saakka. Selvitämme jokaista tuotetta, palvelua ja kohdemarkkinoita koskevat määräykset ja standardit, ja voimme sitten suorittaa testejä ja tarkastuksia tuotannon ja valmistuksen eri vaiheissa varmistaaksemme vaatimustenmukaisuuden. Kun hallintajärjestelmiäsi ollaan sertifioimassa, auditoijamme tarkistavat, että järjestelmät noudattavat asiaankuuluvimpien standardien vaatimuksia.    

Tarjoamme täyden sertifiointipaketin kaikille toimialoille ja sektoreille. Paketti on räätälöity erityisvaatimustesi mukaisesti, ja sen avulla yrityksesi pääsee käsiksi parhaisiin maailmanlaajuisiin käytäntöihin. Kun sinun täytyy osoittaa, että tuotteesi tai palvelusi noudattavat määräyksiä, standardeja tai kansallisia/kansainvälisiä järjestelmiä, sertifiointipalvelumme antavat sinulle ja asiakkaillesi tarvitsemanne varmuuden.