Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Elintarvike- ja rehutuotteitesi laadun varmistamiseksi tiettyjä kontaminantteja on testattava koko arvoketjun ajan.

Esimerkiksi melamiini, antibiootit ja hormonit saattavat suurina määrinä olla eläimille ja ihmisille vaarallisia. Ainoastaan kontaminanttien testauksella voidaan selvittää esiintyykö niitä tai muita kontaminantteja elintarvikkeissa. Mikäli epäpuhtauksia löydetään, voidaan kyseiset tuotteet poistaa tuotanto- ja jakeluketjusta.

Käytämme kontaminanttien seurannassa uusimpia testausmenetelmiä, kuten esimerkiksi nestekromatografiaa ja tandemmassaspektrometriä (LC MSMS), kaasugromatografian massaspektrometriä (GC MS) ja polymeeristä ketjureaktiota (PCR).

Hyväksytyt ja akkreditoidut laboratoriot

Huipputeknisissä kontaminanttien testaukseen käyttämissämme laboratorioissamme noudatetaan tiukkoja menettelyohjeita, ja ne ovat sekä ISO 17025- että ISO 9001:2008 -sertifioituja. Laboratorioissamme työskentelee tutkijoita ja teknikoita, joilla on vuosien laboratoriotyökokemus sekä tutkintoja kemian, mikrobiologian ja agronomian aloilta. Lisäksi laboratorioillamme on useiden rehualan järjestöjen hyväksynnät. Kontaminanttien testaus ja tarkkailupalvelumme noudattavat täten alan korkeimpia standardeja.

Ota yhteyttä SGS:ään niin voimme kertoa kuinka kontaminanttien testauspalvelut voivat auttaa elintarvikkeiden ja rehutuotteiden suojaamisessa, terveysriskien minimoimisessa ja yrityksesi turvaamisessa mahdollisia oikeustapauksia vastaan.