Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa kierrätys- ja keräyspaperin tarkastus- ja testauspalveluja, jotka ovat alan toimielinten, mm. Euroopan paperiteollisuuden liiton (CEPI) ja kansainvälisten sääntöjen mukaisia.

Voit hyödyntää maailmanlaajuista verkostoamme sekä mainettamme riippumattomana ja tarkkana arvioijana jätepaperin sisällön ja laadun varmistamiseen suunnattujen palvelujemme avulla.

Palvelumme vastaavat esim. eurooppalaista standardia EN 643, painovärinpoistoalan järjestön (Ingede) toimintatapaa 7 ja 8 sekä kierrätysalojen instituutin (Isri) keräyspaperia 2009 ja PS-2009. Vastaavanlaista varmennusta edellytetään useiden maiden maahantuontimääräyksissä. Lisäksi standardisoidussa raportissamme huomioidaan alan määräykset hyödykkeiden kaupankäynnissä, jolloin erimielisyydet tavarankuljetuksista vähenevät.

Tarkistamme lajitellun sekä paalatun kierrätyspaperin painon, lastauksen, luokituksen, laadun, kosteuden ja paalaustilan visuaalisesti sekä mekaanisin menetelmin. Jätepaperin luokitus määritetään ja kyseenalaisten ja/tai kiellettyjen materiaalien (esim. metallit, muovipäällysteiset kartongit, hiekka, narut, tekstiilit, villa) pääsyä rahtiin voidaan rajoittaa.

Tarkastuksemme takaa, että estämme (tai vähintäänkin minimoimme) seuraavien materiaalien esiintymisen:

  • jäljentävät paperit
  • saastunut sairaalajäte
  • päällysmateriaalit
  • sekajäte
  • elintarvikkeille tarkoitetut värjätyt säkit
  • kotitalouksien pehmopaperia sisältävä jätepaperi
  • kirjastoista, toimistoista ja muualta saatava jätepaperi, joka sisältää polykloorattuja bifenyylejä (PCB)

Ota yhteyttä SGS:ään niin kerromme lisää riippumattomasta jätepaperin sisällön ja laadun arvioinnista.