Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n paperintestauspalvelut on kohdistettu paperinvalmistukseen, selluloosa-, kartonki- ja pakkausmateriaalisektoreille ja niiden tarkoituksena on varmistaa paperin optiset ja fysikaaliset ominaisuudet.

Näin yrityksesi saa riippumattoman todistusaineiston toimintasi tueksi sekä asiakkaidesi uskollisuuden ja luottamuksen voittamiseksi.

Testauksemme tehdään maailmanlaajuisen verkoston asianmukaisesti kalibroidussa testauslaboratoriossa. Testaamme fyysisiä ominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. imeytyminen, jäykkyys, vahvuus ja rakenteellinen pinta. Riippumattomuutemme ja tarkkuutemme ovat tehneet meistä tunnettuja, ja tarjoamiemme testaustulosten avulla voidaan määrittää mm. tulostuspaperin laatu. Autamme asiakkaitamme kehittymään laadustaan tunnetuiksi yrityksiksi sekä saavuttamaan asiakkaiden luottamuksen.

Takaamme myös, että tulokset ovat välittömästi saatavilla, jotta tietoon perustuvien liiketaloudellisten ja teknisten päätösten tekeminen olisi helpompaa myös yhdessä liikekumppaneittesi kanssa.

Ota yhteyttä meihin SGS:ssä ja kerromme lisää paperin riippumattomasta testauksesta ja varmentamisesta.