Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Aminohapot (esim. L-lysiini HCI, L-treoniini, L-tryptofaani) näyttelevät merkittävää osaa eläinrehun valmistuksessa.

Varmistaaksesi, että rehusi aminohappopitoisuus vastaa asianmukaisia viranomaisvaatimuksia, SGS tekee puolestasi aminohappojen testauksia.

Aminohappoanalyyseissämme käytetään tandemmassaspektrometrimetodilla (LC MSMS) tehtävää nestekromatografiaa, joka on äärimmäisen herkkä ja erikoislaatuinen tekniikka huipputarkkojen tulosten saamiseksi. LC MSMS säästää myös aikaa, koska yksittäisiä analyysejä ei tarvitse tehdä kromatografian avulla. Lisäksi voimme verrata aminohappojen sisältöä tuotteiden tai tuotantovaiheiden välillä ja antaa tietoa ravintoaineista. Voit jakaa tiedon asiakkaillesi ja ilmoittaa sen ravintoarvomerkinnöissäsi.

Aminohappotestauksessa ja analyysilaboratorioissamme noudatetaan tiukkoja menettelyohjeita, ja ne ovat sekä ISO 17025- että ISO 9001:2008 -sertifioituja. Näin varmistamme, että maineemme itsenäisenä, puolueettomana ja innovatiivisena tahona säilyy. Koska pyrimme täyttämään sekä oman alamme että maailmanlaajuisten standardijärjestöjen korkeimmat vaatimukset, voit olla varma, että elintarvikkeesi täyttävät aminohappopitoisuuksia koskevat viranomaisvaatimukset.

Ota yhteyttä SGS:ään ja kerromme lisää aminohappotestauksestamme ja analyysipalveluistamme.