Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n kohteessa tapahtuvan viljaluokittelupalvelun avulla määritetään, luokitellaan ja erotetaan vilja ennalta määrättyihin varastoalueisiin mahdollisimman nopeasti ja tarkasti.

Pystymme lyhyessä ajassa rakentamaan liikkuvia testauslaboratorioita siiloihin ja varastoihin, joihin tuotteesi viedään ja varastoidaan. Korkeasti koulutettu viljaluokitteluryhmämme on läsnä siilon sisäänotossa, varastoinnissa ja ulostulossa sekä tarkkailee jatkuvasti tuotteidesi laatua ja määrää.

Luokittelumenetelmiemme ansiosta voimme tehdä myös viljasekoituksen. Näin voit määrittää millainen viljayhdistelmä vastaa sopimusehtojasi silloin kun vilja lastataan rekkoihin, juniin, proomuihin tai vesialuksiin. Viljasekoituksen optimointi lisää hyödykkeesi arvoa käyttämällä laatutietoja saatavilla olevista tuotteista parhaan keskiarvon määrittämiseksi.

Reaaliaikainen tiedonsaanti

Voit seurata tietojasi käyttäjäystävällisen jäljitysjärjestelmän avulla reaaliajassa verkon kautta. Pystyt tarkkailemaan tiedon laatua ja määrää sekä välittämään sen eteenpäin toimitusketjun asianomaisille tahoille.

Viljaluokittelumme avulla varmuutesi laadusta vahvistuu ja hyödykkeiden arvo lisääntyy. Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme lisää.