Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tarkastus- ja kuormanhallintapalvelut vähentävät riskejä, varmistavat korkean laadun ja takaavat, että vaadittuja määräyksiä noudatetaan.

Tarjoamme valikoiman kattavia tarkastus- ja kuormapalveluita, joihin kuuluvat myös tuholaistorjunta ja fumigaatio. Näiden palvelujen avulla voit kehittää ja toimittaa eteenpäin tuotteita, jotka täyttävät jatkuvasti korkeat laatuvaatimukset. Tämä auttaa toimimaan monimutkaisten viranomaisvaatimusten mukaisesti ja noudattamaan terveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä koskevia velvoitteita.

Tarkastus- ja kuormanhallintapalveluiden avulla voit välttää häiriöistä johtuvia kuluja tuotteiden tuotannon tai kuljetuksen aikana. Näin voit välttää tuotteiden takaisinvetoja ja muita ongelmia, jotka saattavat aiheuttaa kuluja sekä pitkäaikaista haittaa tuotemerkillesi.

Tarkastuspalveluiden maailmanjohtajana pystymme tarjoamaan käyttöösi ylivertaisen kokemuksen ja asiantuntemuksen, viimeisimmän teknologian ja ainutlaatuisen maailmanlaajuisen verkoston. Näin pystymme varmistamaan, että tuotteesi ovat parasta ja aitoa laatua - kaikkialla maailmassa.

Keskustele kanssamme siitä miten voimme auttaa organisaatiotasi tarkastus- ja kuormanhallintapalveluiden avulla - ota yhteyttä jo tänään.