Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n suorittama hyvien valmistustapojen (GMP) sertifiointi varmistaa elintarviketuotannon prosessien eheyden ja elintarviketurvallisuuden määräysten noudattamisen.

Elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun varmistaminen on tärkeää nykypäivän kuluttajille. Hyvien valmistustapojen sertifiointi on tärkeä lisä elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmään: se parantaa asiakkaiden luottamusta siihen, että yritys on sitoutunut myymään ja tuottamaan turvallisia ja laadukkaita elintarvikkeita.

GMP-vaatimusten noudattaminen kattaa yleiset terveys- ja käsittelyvaatimukset, jotka koskevat kaikkia elintarvikejalostuslaitoksia. Monet elintarvikealan yritykset ovat käyttäneet elintarvikejalostuksen GMP-sertifiointia muiden esimerkiksi HACCP-, ISO 22000-, SQF- ja ISO 9001 -standardeihin perustuvien laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Hyvien valmistustapojen (GMP) sertifiointijärjestelmä sisältää riippumattoman verifioinnin ja sertifioinnin sille, että elintarviketurvallisuuden HACCP-ohjelman toteuttamisen vaatimia valmistuksen peruskäytäntöjä ja edellytyksiä noudatetaan.

SGS on maailman johtava kolmannen osapuolen sertifiointien ja verifiointien suorittaja. Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän sertifiointi hyvien valmistustapojen mukaisesti SGS:n kanssa on erinomainen keino valmistautua sääntelyviranomaisten ja muiden sidosryhmien tarkastuksiin. Prosessi auttaa yritystä varmistamaan lainsäädännön noudattamisen ja osoittamaan, että yrityksessä ymmärretään, kuinka tärkeää on tuottaa ja myydä turvallisia ja laadukkaita elintarvikkeita.

Ottamalla yhteyttä SGS:ään saat lisätietoja GMP-sertifiointiprosessista.