Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Koulutus- ja kehitysratkaisumme on suunniteltu parantamaan organisaatioiden ja yksilöiden henkilökohtaisia taitoja sekä osaamista, jotka ovat tärkeitä tekijöitä liiketoiminnan kehityksen ja kilpailuedun varmistamiseksi.

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Määräysten muuttuessa nopeasti ja tekniikan sekä markkinoiden kehittyessä vauhdilla on välttämätöntä pitää henkilöstö ajan tasalla tekniikan, standardien ja määräysten muutoksista. Asianmukaista koulutusta ja tukea saavat työntekijät, ovat motivoituneempia ja ylpeämpiä työstään sekä vastuualueistaan.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että yksittäisten henkilöiden tai koko henkilöstön koulutustavoitteet saavutetaan.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten SGS:n koulutuspalvelut voivat tukea liiketoimintaasi.

Tulevat koulutukset Päivämäärä Tyyppi Paikka
Venäjän ja Tulliliiton (EAC) sertifiointi 05. lokakuuta 2017 Seminaarit Helsinki, Suomi
Uudistunut ISO 13485:2016 standardi 17. lokakuuta 2017 Seminaarit Helsinki, Suomi
Sähkötyöturvallisuuskoulutus (SFS 6002) 01. marraskuuta 2017 Seminaarit Helsinki, Suomi
Uusi työterveys- ja työturvallisuusstandardi ISO 45001 16. marraskuuta 2017 Seminaarit Helsinki, Suomi