Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Skip to Content

Kansainvälinen laajeneminen, huipputekniikka ja globaalit asiakassuhteet ovat vain osa SGS:llä tehtävään uraan liittyvistä eduista.

Henkilöstöön luotetaan ja sitä tuetaan Yhtä tärkeää on, että henkilöstö tietää saavansa käyttöönsä tarvittavat resurssit ja pääsevänsä hyödyntämään mahdollisuuksia kehittää taitojaan.

Innovatiivinen ja yrittäjähenkinen

Liiketoimintamme perustuu uudenlaiseen rohkeaan ajatteluun, mikä pitää meidät kilpailijoidemme edellä. Siksi kannustamme ajattelemaan yrittäjähenkisesti. Saat päästää luovuutesi valloilleen ja kokeilla asioita, joita ei ole tehty koskaan aikaisemmin. Tapaa henkilöstöämme.

Markkinajohtaja

Vahva ja ketterä SGS on tarkastus-, testaus-, verifiointi- ja sertifiointimarkkinoiden kiistaton ykkönen. Esimerkkejä toiminnastamme:

  • Tutkimme juomaveden puhtautta etäisessä afrikkalaisessa kylässä. Varmistamme Brasiliassa, että naudanlihaa voidaan syödä turvallisesti.
  • Varmistamme, että amerikkalaiset viljelijät saavat parhaan mahdollisen sadon käyttämiensä siemenien avulla ja että vilja on vastustuskykyistä kasvitaudeille.
  • Varmistamme liikenneturvallisuutta Saksassa, jotta vanhemmat voivat kuljettaa lapsiaan turvallisesti.
  • Varmistamme, että kaivos toimii kestävän kehityksen mukaisesti.

Olet tärkein voimavaramme, joten sitoudumme kehittämään sinua kansainvälisen läsnäolomme, vahvan johtajuutemme ja markkinoilla ansaitsemamme hyvän maineen avulla.

Katso mitä mieltä nuoret työntekijämme ovat SGS:lle työskentelystä

Ralph Alfred Aguilar
Laboratory Analyst

Mariana Da Matta
Execution Analyst

Matthew McGarrity
Technical Manager