Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Life Sciences -palvelumme kattavat analyyttiset, bioanalyyttiset ja kliiniset testaukset sekä prosessinhallintapalvelut, jotka mahdollistavat lääketuotteiden ongelmattoman pääsyn markkinoille mahdollisimman edullisesti ja turvallisesti.

SGS:n Life Sciences -palvelut: optimoimme yrityksesi kehitystoiminnot ja aikataulut sekä varmistamme lääkkeiden ja lääketieteellisten tuotteiden markkinoille pääsyn nopeasti ja turvallisesti.

Mikään muu toimiala ei ole yhtä säädelty kuin lääkkeiden ja lääketieteellisten laitteiden kehittäminen, testaus ja jakelu. Tästä syystä tarjoamme asiantuntijapalveluita ja resursseja, jotka auttavat varmistamaan lääkkeiden ja lääketieteellisten laitteiden myyntiä koskevien monimutkaisten määräysten täyttämisen.

Maailman johtavana testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen biotieteiden alalta. Tästä syystä olemme 20 tärkeimmän lääketeollisuuden ja biotekniikan alan yrityksen ensisijainen kumppani. Palvelumme kattavat esimerkiksi seuraavat osa-alueet:

  • tuotteiden pääsy markkinoille nopeasti, turvallisesti ja täsmällisesti 
  • parhaiden käytäntöjen noudattaminen ja vaatimustenmukaisuuden varmistaminen kansallisten ja kansainvälisten määräysten mukaisesti
  • monipuoliset tukipalvelut lääkkeiden kehitystyön kaikissa vaiheissa, molekyylitasolta markkinoille saakka. Monipuolisiin ratkaisuihimme sisältyvät kliiniset tutkimukset, kuvaamismenetelmät, tuoteversiotestaukset, tarkastukset, sertifioinnit ja verifioinnit.
  • Tarjoamme käyttöösi maailman suurimman analyyttisten sopimuslaboratorioiden verkoston, jonka henkilökunta koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista tutkijoista ja käyttöhenkilökunnasta. Lisäksi tarjoamme faasin I yksiköt ja kliinisten testien hallintatoimistot Euroopassa sekä Yhdysvalloissa. Hankittuamme omistukseemme myös M-Scanin voimme tarjota nyt myös kattavat biologisiin lääkevalmisteisiin liittyvät palvelut.
  • Hyödynnä asiantuntemuksemme lääketieteellisiä laitteita koskevista määräyksistä sekä sertifiointi-, koulutus- ja testauspalvelumme, joiden avulla tuot tuotteesi nopeasti markkinoille yrityksesi koosta riippumatta.
  • Tarjoamme myös terveys-, kauneus- ja wellness-tuotteiden, mukaan lukien ravitsemus- ja laihdutustuotteiden, testaus- ja sertifiointiratkaisut.
  • Tarjoa henkilökunnallesi tehokasta koulutusta. Palvelumme kattavat lääketeollisuuden, lääketieteellisten laitteiden sekä terveys-, kauneus- ja hyvinvointituotteiden koulutukset. Kurssimme voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin, ja ne voidaan järjestää joko omissa tiloissasi tai muualla. Tarjoamme myös web-pohjaista koulutusta, jonka ansiosta opiskelijat voivat suorittaa kurssit omassa tahdissaan ja haluamaan ajankohtana.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja Life Sciences -alan palveluistamme.