Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kurssit ja koulutukset

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuKurssit ja koulutukset

Linkkejä

yleisnäkymä

Koulutus- ja kehitysratkaisumme on suunniteltu parantamaan organisaatioiden ja yksilöiden henkilökohtaisia taitoja sekä osaamista, jotka ovat tärkeitä tekijöitä liiketoiminnan kehityksen ja kilpailuedun varmistamiseksi.

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Määräysten muuttuessa nopeasti ja tekniikan sekä markkinoiden kehittyessä vauhdilla on välttämätöntä pitää henkilöstö ajan tasalla tekniikan, standardien ja määräysten muutoksista. Asianmukaista koulutusta ja tukea saavat työntekijät, ovat motivoituneempia ja ylpeämpiä työstään sekä vastuualueistaan.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

Monipuoliset koulutusmenetelmät ja nopeutetut oppimistekniikat takaavat, että yksittäisten henkilöiden tai koko henkilöstön koulutustavoitteet saavutetaan.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten SGS:n koulutuspalvelut voivat tukea liiketoimintaasi.

Koulutuskalenteri Kevät 2017Koulutuskalenteri kevät 2017Keväälle 2017 suunnitellut koulutukset ja seminaarit ...
AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

SGS Inspection Services Oy

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset