Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kaupankäynti

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuKaupankäynti

yleisnäkymä

Kaupankäyntiin ja sen rahoitukseen liittyvien riskien hallinta on monimutkainen prosessi, joka edellyttää käytännöllistä ja tavoitteellista suunnittelua. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme tarkastaa kaikki yrityksesi kaupankäyntiin liittyvät prosessit riskien tunnistamista varten. Tämän pohjalta tarjoamme puolueettomat ja objektiiviset arviointi- ja tukipalvelut, jotka auttavat ennaltaehkäisemään riskejä ja minimoimaan vastuuvelvoitteet onnistuneen kaupankäynnin takaamiseksi.

SGS:n kaupankäynnin tukipalvelut: koska kaupankäynti perustuu luottamukseen.

SGS on tukenut kaupankäynnin osapuolia koko toimintahistoriansa ajan. Jotta molemmat kaupankäyntiosapuolet voisivat olla tyytyväisiä, tarvitaan ennen kaikkea luottamusta. Luottamusta siihen, että tuote on lupausten mukainen (olivatpa kyseessä perushyödykkeet, teollisuus- tai kuluttajatuotteet mutta myös rahoituspaperit, obligaatiot, lainat jne.).

SGS tarjoaa käyttöösi puolueettomat ja itsenäiset tiedot, jotka auttavat edistämään kauppakumppanien välistä luottamusta. Varmistamme, että tuotteesi vastaavat esimerkiksi lakeja, määräyksiä, sääntöjä, standardeja, tuonti-/vientivaatimuksia, turvallisuusmääräyksiä ja kemiallista koostumusta, kestävyyttä sekä ympäristönsuojelua koskevia vaatimuksia.

Tarkastamme, testaamme ja varmistamme, että toisella puolella maailmaa valmistettujen tuotteiden laatu ja määrä vastaavat sovittuja vaatimuksia. Tarjoamme itsenäisiä tarkastus- ja varmennuspalveluita, joiden myötä pankit ja rahoitusosapuolet voivat myöntää lainoja ja rembursseja kaupankäynnin eri osapuolille. Suoritamme itsenäiset tarkastukset, joilla varmistetaan, että kaupankäyntituotteet vastaavat eri osapuolten laatua ja määrää koskevia odotuksia.

Tarjoamme myös infrastruktuuriaan kehittäville maille vienti- ja tuontitarkastuspalveluita, vaatimustenmukaisuustarkastuksia lähtö- tai kohdemaassa sekä arviointipalveluita, joiden avulla valtiot voivat varmistaa kaupankäyntiliikenteen sujuvuuden rajoillaan, sekä tarjoamme luotettavia sekä itsenäisiä tietoja tuonti-/vientiverotusta varten. Palvelumme auttavat varmistamaan globaalin kaupankäynnin jatkuvuuden mahdollisimman tehokkaasti ja tasapuolisesti.

Maailman johtavana koulutus-, testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyrityksenä SGS tarjoaa käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksen, kokemuksen ja globaalin toimintaverkoston edut. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavista palveluistamme kaikissa kaupankäyntiin liittyvissä kysymyksissä.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset