Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kestävä kehitys

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuKestävä kehitys

Linkkejä

yleisnäkymä

Autamme organisaatioita varmistamaan omien ja kumppaniensa prosessien sekä järjestelmien tehokkuuden ja hallinnan eri sidosryhmien asettamien laatua, työterveyttä ja turvallisuutta, ympäristönhallintaa sekä sosiaalista vastuuta ja muita kestävää kehitystä koskevien vaatimusten mukaisesti.

SGS:n kestävää kehitystä tukevat palvelut: varmistamme vastuullisemman, tasapainoisen ja kestävän tulevaisuuden yhteistyössä kanssasi.

Kestävä kehitys on aikamme tärkeimpiä puheenaiheita. Laajan medianäkyvyyden ja suuren julkisen kiinnostuksen myötä vastuullisten toimintatapojen kehittämisestä on tullut entistä tärkeämpää.

Kestävä kehitys ei ole kuitenkaan meille uusi asia. Olemme toimittaneet kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja ja palveluita yrityksille sekä organisaatiolle kaikkialla maailmassa jo vuosikymmenten ajan. Tämän ansiosta voimme auttaa yritystäsi kehittämään entistä ympäristöystävällisempiä käytäntöjä, tukemaan sosiaalista kehitystä ja saavuttamaan paremman taloudellisen tasapainon. Palvelumme:

  • Liiketoiminnan ympäristövastuun kehittäminen: tarjoamme kattavat testaus-, tarkastus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutuspalvelut. Voimme verifioida esimerkiksi yrityksesi hiilidioksidipäästökauppaa. Tarjoamme myös tuulienergiaan liittyviä neuvontapalveluita, maaperätestauksia sekä veden epäpuhtauksien testausta. Lisäksi palvelumme kattavat ilmanlaadun ja melusaasteiden tarkastukset, pohjaveden dispersiomallinnukset sekä hyväksyttyjen tärinätasojen mittaukset. Lisäksi tarkastamme ja sertifioimme yrityksesi ympäristönhallintajärjestelmät sekä tarjoamme niihin liittyviä käyttö- ja raportointikoulutuksia henkilöstöllesi.
  • Toimitilojen ja tuotannon kestävän kehityksen tukeminen: tarjoamme monipuoliset palvelut esimerkiksi tuotantotilojen ja käytön hallintaan, ympäristöystävällisten prosessien kehittämiseen sekä tuotteiden ja pakkausten hiilijalanjäljen arviointiin.
  • Korruptioriskin minimoiminen: joillakin alueilla korruptio ja lahjonta saattavat olla tavanomaisia ilmiöitä. Autamme ottamaan käyttöön toimintamenetelmiä, jotka minimoivat organisaatiosi korruptioriskin, ja lisäksi suoritamme liiketoimintakumppaniesi due diligence checks -taustaselvitykset yrityksesi sertifiointiohjelman varmistamiseksi.
  • Paremman työ- tai sosiaalisen ympäristön kehittäminen: arviointi-, raportointi- ja tukipalvelumme auttavat kaikissa yrityksesi tuotantoketjun hallintaan, sosiaaliseen vastuuseen, jäljitettävyyteen ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Maailman johtavana testaus-, tarkastus-, verifiointi-  ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksen, kokemuksen ja globaalin toimintaverkoston edut. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavista palveluistamme kaikissa kestävään kehitykseen liittyvissä kysymyksissä.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Kestävyyspalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset