Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Julkinen sektori

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuJulkinen sektori

Linkkejä

yleisnäkymä

Tarjoamme viranomaisille, kansainvälisille järjestöille ja kumppaniorganisaatioille julkisella ja yksityisellä sektorilla innovatiivisia tarkastus- ja teknologiapohjaisia ratkaisuja. Arvioimme määräystenmukaisuuden lakisääteisiin vaatimuksiin liittyen, tehostamme viranomaisten toimintaa ja kaupankäyntiä, tuemme tehokkuutta ja edistämme hyviä hallintokäytäntöjä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Julkinen sektori: SGS tarjoaa korkealaatuiset ratkaisut.

Henkilöllisyydestäsi tai toimialastasi riippumatta käytät julkisia palveluja, infrastruktuuria sekä lainsäädäntöä ja hyödyt niistä jokapäiväisessä elämässäsi ja viranomaisten kanssa asioidessasi. Yhteistyö SGS:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden julkiselle sektorille sekä loppukäyttäjille ja kuluttajille tarjottavien palvelujen ja toimintojen tehostamiseen kansallisella, alueellisella ja paikallisella tasolla.

Kattavat ja globaalit palvelumme auttavat viranomaisia, laitoksia ja hallinto-organisaatioita pitämään julkiset lupauksensa. Yhteistyö SGS:n kanssa parantaa organisaatiosi palveluja ja asiakaskokemusta sekä alentaa kustannuksia, tehostaa aikatauluja ja vähentää päällekkäisiä toimintoja.

Innovatiiviset ja kattavat palvelumme räätälöidään tarkasti asiakkaidemme vaatimusten mukaan. Emme voi korvata julkista infrastruktuuria mutta tarjoamme integroituja palveluja sekä tehostamme ja vahvistamme käytössä olevia rakenteita ja prosesseja joko itsenäisesti tai laajemman palvelupaketin osana. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman monipuolisia palveluita. Esimerkkejä julkisen sektorin hallintapalveluistamme:

Rajavalvonta: Tarjoamme ylivertaisen kokemuksen julkisen sektorin suojelupalveluista sekä rajavalvonnasta. Olemme asentaneet skannerilaitteistoja ympäri maailmaa ja kouluttaneet käyttäjiä käyttämään niitä tehokkaasti ja turvallisesti. Fyysisten turvajärjestelmien lisäksi tarjoamme riskiprofilointia ja hallintaa tukevia palveluita satamissa, lentokentillä ja muilla rajanylityspaikoilla. Paikalliset asiantuntijamme täydentävät räätälöityjä palvelujasi ja ohjaavat laadunvalvontajärjestelmiä sekä suorittavat tarkastuksia ja sertifiointeja monipuolisten ja kansainvälisesti tunnustettujen järjestelmien puitteissa.

Sähköiset e-government-ratkaisut: Paperipohjaisia järjestelmiä korvataan yhä useammin sähköisillä ja online-ratkaisuilla. E-government-ratkaisumme kattavat lähes kaikki arkipäiväisen elämän osa-alueet. Rahoituspalveluihin sisältyvät tulli- ja veroviranomaisten järjestelmät ulkomaankaupan valvonnan tueksi. Lisäksi tarjoamme tullin hallintajärjestelmiä, jotka tukevat kansainvälisen kaupan toimintoja, arviointipalveluja (esimerkiksi ValiTrade ja ValuNet) sekä valvontatyökaluja, kuten TransitNet ja kansalaisjärjestöjen vertailujärjestelmät. Palvelumme helpottavat kaupankäyntiä miljoonien ihmisten välillä kaikkialla maailmassa.

Laatu, terveys, turvallisuus ja ympäristö (QHSE): Loppukäyttäjien, suuren yleisön ja sidosryhmien on nähtävä, miten laatu-, terveys-, turvallisuus- ja ympäristöjärjestelmiä (QHSE) noudatetaan ja valvotaan organisaatiosi toiminnan puitteissa. Tarjoamme tarpeisiisi soveltuvia monipuolisia laadunhallintajärjestelmiä sekä terveys-, turvallisuus- ja ympäristöratkaisuja kansainvälisesti tunnustettujen standardien (esimerkiksi ISO) mukaisesti. Emme ainoastaan lisää ihmisten elämänlaatua ja taloudellista kasvua vaan tarjoamme käyttöösi todistetusti toimivia ratkaisuja.


Liikenneturvallisuus ja ajoneuvojen hallinta: Kattavat palvelumme auttavat parantamaan liikenneturvallisuutta ja suojelemaan tielläliikkujia. Palveluvalikoimamme sisältää esimerkiksi valvontalaitteiden (valvontakamerat jne.) kalibroinnit, ajoneuvojen tarkastukset, tiedonhallinnan sekä raportoinnin, kuljettajatutkinnot ja ajoneuvojen rekisteröintipalvelut. Liikenneturvaratkaisuihimme sisältyvät myös liikennejärjestelmien käyttöönotto ja hallinta sekä liikennevalojen homologaatio (tyyppitestaus).

Kansainvälisen asiantuntijoiden, toimipaikkojen ja laboratorioiden verkostomme ansiosta käytettävissämme ovat tarvittavat taidot ja osaaminen monimutkaisten haasteiden ratkaisemiseksi ja korkealaatuisten ratkaisujen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Lue lisää monipuolisten ratkaisujemme eduista.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Julkisen sektorin palvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset