Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Vastuullisuus

Raportoi riippumattomuusperiaatteen rikkomus

Työntekijöiden ja ulkoisten tahojen toivotaan kertovan tai raportoivan säännöstön rikkomusepäilyistä. Takaamme, ettei sääntöjen rikkomista koskevien epäilyjen ilmoittamisesta tai sitä koskevista tiedusteluista koidu vastatoimenpiteitä kenellekään.

Mikäli säännöstön tulkinnassa tai sen soveltamisessa on epäselvyyksiä, työntekijöitä pyydetään keskustelemaan tiimipäällikön tai esimiehen, henkilöstöosaston tai SGS:n lakiasioista vastaavan osaston kanssa. Työntekijät voivat keskustella mistä tahansa säännöstöön liittyvistä aiheista myös sisäisten tarkastajien kanssa.

Mikäli työntekijä ei voi kertoa epäilystään omalle esimiehelleen, hän voi ottaa yhteyttä SGS:n kelpoisuusasioiden päävastuuhenkilöön. Sääntöjen rikkomuksista tai rikkomusepäilyistä pyydetään raportoimaan kelpoisuusasioiden päävastuuhenkilölle.

Työntekijät ja ulkopuoliset tahot voivat ottaa yhteyttä kelpoisuusasioista vastaavaan yksikköön, jos he haluavat lisätietoja ilmoituksen tekemisestä tai jos he haluavat haluat tehdä ilmoituksen rikkomusepäilystä. Voit tehdä kirjallisen ilmoituksen myös verkossa tai lähettää sen faksilla, sähköpostitse tai postitse.

Kelpoisuusasioiden yksikkö keskittyy vain todellisiin epäkohtiin, kuten vilpillisyyssyytteet, taloudelliset vaatimukset, reklamaatiot yhtenäisyysasioista ja taloudelliset tiedustelut. Säännöstön ulkopuolelle jäävät ja yleiset johtoa tai jotain tiettyä johtajaa koskevat epäilyt sekä palkkaa koskevat erimielisyydet tulee ratkaista maakohtaisesti joko tiimipäällikön, johtajan tai henkilöstöosaston kanssa. Mikäli olet epävarma rikkomuksen ilmoittamisesta, lue tarkempaa tietoa työntekijöille toimitetusta oppaasta.

Jos haluat ilmoittaa mahdollisesta sääntöjen rikkomisesta, ota yhteys riippumattomuusasioista vastaavaan yksikköön, tee kirjallinen ilmoitus verkossa tai lähetä se faksilla, sähköpostitse tai postitse.

 
ILMOITA RIKKOMUS
Kirjoita mahdollisimman tarkka kuvaus rikkomuksesta ja lähetä se sähköisesti tutkittavaksemme.
SOITA KUUMALLE LINJALLE
SGS:n Kuumaa Linjaa hoitaa ulkopuolinen taho. Luottamuksellisuuden varmistamiseksi puheluita ei nauhoiteta.
SOITA
Puheluihin vastaavat koulutetut asiantuntijat 24/7. Puheluihin vastataan englanniksi ja sinulla on mahdollisuus käyttää tulkkia. Kuuma Linja on kaksivaiheinen Direct Access -linja:
Vaihe 1
Valitse oleskelumaasi AT&T Direct Access -koodi
Vaihe 2
Kun kuulet AT&T:n vastauksen, syötä numero
888-475-6847
Jos sinun maallesi ei ole määritelty yhteysnumeroa, ole hyvä ja täytä rikkomusraportti.
SOITTO-OHJEET “DIRECT ACCESS” -LINJOILLE
Puhelinpalvelun numero, johon olet soittamassa, on suunniteltu maksuttomille kansainvälisiä puheluille AT&T:n Direct Access -palvelun kautta.Käyttääksesi tätä palvelua sinun on ensin valittava AT&T-palvelunumero, joka vaihtelee sen mukaan, mistä maasta soitat. Tämä numero yhdistää sinut yhteen AT&T:n keskuksista Yhdysvalloissa. Kuulet musiikkia ja AT&T:n mukautetun ilmoituksen: "(bing) AT&T." Tämän äänen kuultuasi valitse puhelinpalvelun numero, ja AT&T yhdistää puhelun Global Compliance -tiimille.


Seuraavassa on joukko yksityiskohtaisia ohjeita soittamisesta puhelinpalveluihin, jotka on suunniteltu AT&T:n kansainväliselle Direct Access -palvelulle.
  1. Vaihe 1: Soita lankapuhelimesta, joka sallii kansainväliset puhelut (älä soita matkapuhelimesta). Tee käyttämälläsi puhelimella tarvittavat toimenpiteet saavuttaaksesi avoimen linjan, jotta voit soittaa paikallispuhelun.
  2. Vaihe 2: Valitse AT&T:n Direct Access -numerositä maata varten, josta josta soitat. Älä näppäile mitään etuliitteitä tai muita numeroita. EI MAAKOODIA eikä SUUNTANUMEROA.
  3. Vaihe 3: Kuulet äänimerkin ja nauhoitetun viestin: "AT&T"* Valitse tämän jälkeen yrityksesi 10-numeroinen puhelinpalvelunumero. Älä näppäile mitään etuliitteitä tai muita numeroita.
  4. Vaihe 4: Sinut yhdistetään Global Compliance -tiimille. Kuulet äänitetyn tervehdyksen, joka kehottaa sinua valitsemaan kielen, jota haluat puhua. Tämän jälkeen kuulet äänitetyn selityksen tämän linjan tarkoituksesta. Jos valitset muun kielen kuin englannin, Global Compliance -tiimi hankkii tulkin auttamaan puhelusi kanssa. Olethan kärsivällinen, sillä tulkin hankkiminen voi kestää useita minuutteja. Kuulet odottaessasi musiikkia.
  5. Vaihe 5: Global Compliance -viestinnän asiantuntija vastaa puheluusi ja esittelee itsensä. Jos tulkki on mukana puhelussa, hän tervehtii sinua omalla kielelläsi ja selittää, että on mukana avustamassa viestinnän asiantuntijaa keräämään tietosi.

*Huomaa: Joissakin maissa tai joissakin puhelinjärjestelmissä AT&T-operaattori saattaa vastata vaiheessa 3. Soittaja voi antaa Ethics-puhelinpalvelun numeron operaattorille suullisesti tai näppäilemällä sen puhelimeen. Jos operaattori pyytää puhelinkortin tai luottokortin numeroa ohjatakseen puhelusi Ethics-puhelinpalvelun numeroon, tämä tarkoittaa, että numeroa ei ole ohjattu oikein AT&T:ssa.

Yhteystiedot

SGS Inspection Services Oy

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset