Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Öljy ja kaasu

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuÖljy ja kaasu

Linkkejä

yleisnäkymä

Monipuoliset teknologiat, asiantuntemus ja sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen takaavat innovatiiviset ratkaisut kaikilla öljy- ja kaasuteollisuuden osa-alueilla. Monipuoliset palvelumme tukevat arvoketjua sen kaikissa vaiheissa ja vahvistavat kaikkia toimintoja liikennepolttoaineen ja lämmitystuotteiden tuotannosta lannoitteiden ja lääkkeiden valmistukseen. Kasvava globaali toimipaikka- ja laboratorioverkostomme tarjoaa itsenäisiä palveluita, jotka keskittyvät asiakkaiden vaatimusten täyttämiseen ja kilpailuedun tuottamiseen.

Öljy- ja kaasualan palvelut: SGS edistää liiketoimintasi menestystä.

SGS tarjoaa kattavat palvelut öljyn, kaasun, öljyhiekan ja muiden hiilivetyjen etsintää, jalostusta, kuljetusta tai myyntiä harjoittaville yrityksille niiden liiketoiminnan tukemiseksi ja optimoimiseksi. Näiden luonnonvarojen tarjonnan vaihtelujen sekä ennätyskorkeiden hintojen vuoksi on tärkeää hyödyntää mahdollisimman tarkasti kaikki tuotannon ja lisäarvoketjun vaiheet ja optimoida yritysesi prosessien tehokkuus.

Luonnonvarojen etsintään liittyen tarjoamme monipuolisia palveluita, joita voidaan käyttää itsenäisesti tai jo käytössä olevia prosesseja tukevina paketteina. Sovelletun mineralogian alalla tarjoamme luotettavia ja kehittyneitä palveluja esimerkiksi liuskekaasujen käsittelyyn ja XRD-analyyseihin liittyen.

Koska ydintoiminnot ovat tärkeitä, on voitava varmistaa, että kaikki eroteltujen hiilivetyjen mittaus- ja kohdistuslaitteet toimivat optimaalisesti ja tuottavat tarkkoja tietoja. Tarjoamme mittaus- ja kalibrointipalveluja, päästömittauksia ja mittauksiin liittyviä konsultointipalveluja, joilla varmistetaan korkein mahdollinen mittaustarkkuus.

Tarjoamme myös säiliö- ja tuotantonesteanalyyseja, näytteenoton hallintaa sekä jakelu- ja resurssipalveluita, kuten kivihiilikerrostumassa olevan metaanin analysointeja ja kaivojen testausta.

Lisäksi tarjoamme tukipalveluita jakeluun ja jälleenmyyntiin liittyen, mukaan lukien kalibrointipalvelut, tuotantolaitosten tarkastukset, vuodonetsintä ja kunnossapito. Koska öljyn ja kaasun logistiikka on monimutkainen toimiala, käytössämme on laaja ja globaali asiantuntijaverkosto, joka auttaa kuljettamaan tuotteesi oikeaan määränpäähän turvallisesti ja kansallisten sekä kansainvälisten standardien mukaisesti.

Tarjoamme kattavat palvelut sekoitustoimintoja ja lisäaineiden käyttöä sekä prosessien optimointia varten maalla, merellä ja kuljetusten aikana. Rahoitusvälineiden varmentamisen ollessa vaikeaa kaupankäynnin tarkastuspalvelumme tarjoavat maailman johtavia mittaus- ja analyysipalveluita.

SGS on maailman johtava testaus-, tarkastus-, sertifiointi- ja verifiointiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ylivertaisen kokemuksen, kattavat asiantuntijapalvelut sekä globaalin toimintaverkoston. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten öljy-, kaasu- ja öljyhiekka-alan palvelumme auttavat tuomaan yrityksellesi kilpailuetuja toimialastasi riippumatta.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Öljy- ja kaasupalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset