Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kaivosteollisuus

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuKaivosteollisuus

yleisnäkymä

Kaivosalan asiantuntemuksemme ansiosta edustamme alan kärkeä. Tarvitsetpa teräksen valmistusprosesseihin liittyvää teknistä neuvontaa, strategista kumppanuutta hiili- ja koksikauppaan liittyen tai riskienhallintaan, tuottavuuden maksimointiin tai metallituotteiden kaivos- ja tuotantotoimintoihin liittyviä palveluita, olemme käytettävissäsi kansainvälisesti.

SGS:n kaivos- ja mineraalialan palvelut: tuomme kilpailuetuja yrityksellesi.

Globalisaation, teknologisen kehityksen, kiristyvien sääntöjen ja määräysten sekä vaihtelevien markkinoiden myötä kaivosteollisuus kohtaa yhä monimutkaisempia haasteita.

SGS auttaa vastaamaan näihin haasteisiin tarjoamalla monipuolisia palveluita, jotka kattavat etsinnän, tuotantolaitosten suunnittelun, tuotannon, teolliset sovellukset, käytöstä poiston ja sulkemisen. Strategisena kumppaninasi tarjoamme käyttöösi testaus-, tekniikka-, kaupankäynti- sekä konsultointipalvelut, jotka tehostavat kasvua ja tehokkuutta, parantavat markkinoille pääsyä ja pienentävät riskejä. Teollisuuden asiantuntijamme auttavat hyödyntämään markkinoiden uusimmat kehityssuuntaukset ja tekniset uutuudet, mikä maksimoi yrityksesi liiketoimintamahdollisuudet ja edut kilpailijoihin nähden.
 
Jotta voisimme vastata tämän dynaamisen toimialan haasteisiin, laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme kehittämällä globaalia asiantuntijaverkostoamme ja ensiluokkaisia toimitilojamme, minkä ansiosta voimme varmistaa kilpailuetusi toimintasi kaikissa vaiheissa.

Asiantuntijapalvelut alan johtavalta yritykseltä

Malminetsintävaiheessa tarjoamme monipuolisesti palveluita, kuten geokemialliset testaukset, resurssilaskelmat ja tekniset raportit, geometallurgian palvelut, laajuustutkimukset ja rikastuskaaviot sekä ohjaus- ja ympäristöpalvelut. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi kun tarvitset neuvoja projektiisi soveltuvasta teknologiasta tai tietoja ja kaavioita, jotka tukevat projektisi etenemistä.

Aloittaville ja jo toimiville kaivoksille SGS tarjoaa kattavat palvelut , mukaan lukien siirrettävät laboratoriot, vedenkäsittely, käyttöönotto ja toiminnan tukipalvelut, prosessikonsultointi, laitteistojen optimointi ja asiantuntijajärjestelmät.

Selvitys- ja esituotantovaiheissa tekniset asiantuntijamme yhdistävät metallurgisen ammattitaitonsa kokemukseemme laitossuunnittelusta, jotta pienimuotoiset laitospäivitykset, jälkiasennukset ja laajennusprojektit onnistuvat kannattavasti ja ajallaan.

Tarkastus- ja näytteenottopalvelumme on suunniteltu niin arvorahdin kuljetuspalvelujen myyjille kuin ostajillekin.  Suoritamme rahdin ja alusten tarkastukset, varastojen valvontalaitteiden testaukset ja kaupalliset analyysit.

Kattavien analyysi- ja testauspalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön korkeatasoiset siirrettävät laboratoriot sekä laboratorioiden asennus- ja henkilöstöpalvelut jotka takaavat mukautetut testaustoiminnot kaikkialla maailmassa.

Eettinen kumppanisi mineraalien kaivauksissa

Alan asiantuntijoista ja kehittyneistä toimitiloista koostuva SGS:n globaali toimintaverkosto tarjoaa luotettavat kolmannen osapuolen palvelut malminetsintä- ja kaivosyhtiöille, rahoitusorganisaatioille ja viranomaisille kaikkialla maailmassa. SGS on itsenäinen ja eettinen kumppani, joka tarjoaa luotettavia ja läpinäkyviä palveluja sekä puolueetonta tukea liiketoiminnallesi tällä haastavalla toimialalla.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavista palveluistamme.

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Mineraalipalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset