Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Logistiikka

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuLogistiikka

Linkkejä

yleisnäkymä

Innovatiiviset ratkaisumme auttavat kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaasi sekä tehostamaan ja nopeuttamaan prosessejasi sekä parantamaan niiden tuottavuutta. Asiantuntijamme kartoittavat toisiinsa liittyvien prosessien eri toiminnot, joilla on suuri merkitys tuotteidesi tuotannossa. Erilaisten menetelmien ja tekniikoiden sekä logististen neuvontapalvelujen avulla voimme virtaviivaistaa eri toimintoja sekä parantaa toiminnan tehokkuutta.

Logistiikkapalvelut: SGS:n avulla saat tuotteesi liikkeelle.

Tuotteesi laadusta, määränpäästä ja kuljetustavasta riippumatta SGS auttaa varmistamaan logistiikan toimivuuden aikataulun ja budjetin rajoissa. Kattavat palvelumme helpottavat rahdinkäsittelyprosessia niin merellä, raiteilla kuin maantielläkin. Lisäksi tarjoamme monipuolisia tuonti- ja vientipalveluita.

Kun esimerkiksi lähetät tavaroita, haluat niiden saapuvan määränpäähänsä samassa kunnossa kuin lähtiessäkin. Jos jokin on mennyt pieleen, mikä oli syynä? Varkaus? Yllättävä vahinko? Palvelumme auttavat estämään ja selvittämään tämänkaltaisia ongelmia.

Kuljetuspalveluihimme sisältyvät merenkulun palvelut, kuten rahti- ja aluspalvelut, tuotantolaitos- ja terminaalitoiminnot, tuontitarkastuspalvelut sekä kansainväliset tullitietojen vaihtopalvelut. Jos kuljetat rahtia rautateitse tai maantiellä, tarjoamme käyttöösi myös monipuoliset terminaalin miehitys- ja punnitusten hallintapalvelut.

Konttikuljetukset sisältävät omat haasteensa, mistä syystä olemme kehittäneet erikoispalveluita juuri tätä kuljetusmuotoa varten. Tarjoamme esimerkiksi ISO-säiliötarkastukset, rumpu- ja puhtaustarkastukset, kehittyneet rahtitietopalvelut sekä tuontitarkastuspalvelut.

Lisäksi tarjoamme logistiikan alalla kattavat tarkastus-, sertifiointi- ja koulutuspalvelut, jotka on suunniteltu tehostamaan liiketoimintaasi.

Lisäksi tarjontamme kattaa riskienhallintapalvelut, hätävaste- ja onnettomuuksien hallintapalvelut, pakkausten ja rahdinkäsittelyn testaukset sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristöpalvelut (QHSE).

SGS on maailman johtava testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyritys joka tarjoaa käyttöösi monipuolisen kokemuksen, asiantuntemuksen sekä globaalin toimintaverkoston. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kuljetus- ja laivausyhtiöille sekä logistiikkapalveluita säännöllisesti käyttäville yrityksille tarkoitetuista monipuolisista palveluistamme, jotka auttavat tehostamaan organisaatiosi logistiikkatoimintoja.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Logistiikkapalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset