Työterveys- ja -turvallisuuskoulutus SGS:ltä: henkilöstön ja urakoitsijoiden osaamisen arviointi ja sen parantaminen

Työturvallisuus on jokaiselle yritykselle ykkösasia. Työturvallisuuskoulutuksemme avulla työvoimasi arvioidaan ja siitä tehdään pätevää jo ennen työkohteeseen saapumista. Se auttaa täyttämään paikalliseen lainsäädäntöön ja säädöksiin perustuvat vaatimukset. Toimitamme valmiita toimialasi tarpeisiin mukautettuja työterveys- ja turvallisuuskursseja, joiden aiheita ovat esimerkiksi NEBOSH, IOSH, korkeissa tai ahtaissa paikoissa työskenteleminen, paloturvallisuus ja manuaalinen käsitteleminen. Lisäksi voimme auttaa kehittämään onnettomuuksienhallinta- ja tutkintakoulutusta.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää työterveys- ja turvallisuuskoulutuksistamme.

SGS Akatemia järjestää

Sähkötyöturvallisuuskoulutus (SFS 6002)

Aika ja paikka:

6.4.2017 klo 9.00-16.00, aamukahvi ja ilmoittautuminen klo 8.40 alkaen
SGS Fimko Oy, Särkiniementie 3, 00210 Helsinki

Kohderyhmä/tavoite:

Kurssin tarkoituksena on täydentää työnantajan velvollisuutta perehdyttää työntekijät teettämiinsä töihin. Suomen työlainsäädännön edellyttää mm. sähkötyöturvallisuuskoulutuksen antamista sähköalan töitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työjohto-, käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Kurssi on suunnattu tuotekehitystyötä, tuotannon lopputestauksia, huolto- ja laitekorjauksia tekeville.

Koulutuksessa käydään läpi vuonna 2015 uudistuneen  SFS 6002 standardin sisältö, vuonna 2016 uudistuneen sähkölain vaikutukset sähkötyöturvallisuuteen, sähkön aiheuttamat vaarat ja tapaturmat sekä tärkeimmät sähkötyön tekemiseen liittyvät määräykset, ohjeet, työn organisointi ja henkilöiden vastuut. Koulutuksen lopuksi järjestetään kirjallinen koe. Hyväksytystä kokeesta annamme todistuksen ja sähkötyöturvallisuuskortin.

Sisältö:

 • Sähkön vaarallisuus ja tapaturmat
 • Sähköturvallisuusohjeet, organisaatio ja vastuut
 • Työvälineet ja suojaimet
 • Työskentely sähkölaitteistossa
  • Jännitteettömänä
  • Lähityöt
  • Jännitetyöt
  • Käyttötoimenpiteet
 • SFS EN 6000-8-803 & 50191 Sähköisten testauslaitteiden asennus ja käyttö; sähkölaboratorio työskentely
 • Kirjallinen koe

Kouluttaja:

Koulutuksen asiantuntijana toimii Harri Tamminen, Technical Support Manager, SGS Fimko Oy

Kouluttajalla on vankkaa tietoa ja osaamista testausten ja testaustilojen turvallisuusvaatimuksista. Hän on pitänyt viime vuosien aikana lukuisia sähkötyöturvallisuuskursseja, joista saatu palaute on ollut erinomaista mm. kurssien käytännönläheisyyden ja monipuolisuuden ansiosta.

Hinta:

430€ (+ ALV 24 %). Hinta sisältää koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Ilmoittautuminen:

Viimeistään 22.3.2017 sivun yläreunassa olevan ILMOITTAUDU-painikkeen kautta.

Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan, niin laskutamme koko osallistumismaksun. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Varaamme oikeuden perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Emme korvaa mahdollisia asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin seminaarin sisältöä koskeviin muutoksiin.

Lisätietoja antavat:

Harri Tamminen, puh. (09) 6963 422, harri.tamminen@sgs.com  
Anne Paakkunainen, puh. (09) 6963 428, anne.paakkunainen@sgs.com