Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Linkkejä

Mittauslaitteiden ja -välineiden kalibrointi ja huolto

Kuinka voit varmistaa mittaus- ja valvontalaitteittesi laadun, tarkkuuden ja luotettavuuden?

Mittausten epätarkkuuksia hallitaan mittauslaitteiden ja -välineiden suoritusarvojen määräaikaisilla jäljitetyillä kalibroinneilla ja huolloilla. Kansallisten, kansainvälisten ja alakohtaisten standardien viidakossa asiantuntijan apua tarvitaan, jotta kalibrointipalveluiden laatu ja pätevyys voidaan varmistaa.

VARMISTA TARKKUUS

Kalibroinnilla varmistat, että laitteesi toimii hyväksyttyjen tarkkuusarvojen sisällä, ja tuottaa luotettavia ja laadukkaita tuloksia. Väärillä mittaustuloksilla vaarannat paitsi oman maineesi, myös turvallisuuden ja laadun. Mittaus- ja valvontalaitteiden akkreditoitu kalibrointi tarkoittaa, että mittaustulokset ovat varmennettuja ja jäljitettyjä ja täyttävät siten yleisesti hyväksyttyjen laatujärjestelmien, kuten ISO 9001, vaatimukset.

MÄÄRITTELE RAJA-ARVOT JA TÄYTÄ VAATIMUKSET

Markkinoilla, joilla kalibroinnin jäljitettävyys ja todistettavuus on elintärkeää, asiantuntijan tuki laitteiden toimintavaatimusten ja mittausepätarkkuuksien määrittelyssä takaa tulosten tarkkuuden. On myös tärkeää kehittää ja rakentaa kalibrointijärjestelmä, jonka avulla laitteiden ja välineiden kalibrointia ja huoltoa ohjataan.

PALVELU

Meillä on taitoa, välineitä ja kokemusta kalibroida ja huoltaa laajaa mittaus- ja valvontalaitevalikoimaa, sekä asiakkaan tiloissa että omassa laboratoriossamme. Esimerkkejä osaamisalueestamme:

  • yleismittaustekniikka
  • tieto- ja sähköverkkotekniikka
  • RF/mikroaaltomittaustekniikka
  • valokuitutekniikka
  • energia- ja ympäristötekniikka, sekä mekaniikka

VALOKUITUTEKNISTEN INSTRUMENTTIEN ASIANTUNTIJA

Valokuitutekniikan hitsaus- ja katkaisulaitteiden osaamisemme on rakennettu pitkäaikaisen kehitystyön ja laitevalmistajien ja käyttäjien kanssa tehdyn yhteistyön varaan. Kaikki huoltotyöt suoritetaan laitevalmistajan menetelmiä ja ohjeita noudattaen sekä omia, huoltotyössä kehittämiämme menetelmiä käyttäen. Tiukat puhtaus- ja tarkkuusvaatimukset otetaan aina huomioon.

SÄHKÖTEHOANALYSAATTORIT

ISO/IEC 17025 akkreditointimme kattaa tehoanalysaattoreiden ja teholähteiden sähkötehon kalibroinnin 50 Hz taajuudella. Mikäli tarve on suuremmille taajuuksille, voimme tehdä jäljitettävän kalibroinnin 10 kHz asti.

AKKREDITOINNIT

Nykypäivänä useimpia teollisuudenaloja hallitaan tarkoilla standardeilla ja säännöksillä. Siksi on tärkeää työskennellä pätevän yhteistyökumppanin kanssa. ISO/IEC 17025 akkreditointi takaa, että menetelmämme ja henkilöstömme tarkistetaan vuosittain FINASin auditoinneilla. Akkreditoidut kalibroinnit tunnustetaan ja hyväksytään laatuauditoinneissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Voit hankkia kustannustehokkaat ja tarkat kalibrointi- ja huoltopalvelumme sekä nettipohjaisen tietokantapalvelumme joko yksittäin tai yhdessä, omien vaatimustesi mukaan.

Suoritamme mittauslaitteiden kalibrointeja akkreditoidulla pätevyysalueella ja sen ulkopuolella myös asiakkaan omissa tiloissa. Näin laitteet saadaan kalibroitua ja palautettua käyttöön nopeasti.

ONLINE KALIBROINTITIETOKANTA

Kalibrointitietokannan hallinta ei voisi olla helpompaa. Minni on selaimella käytettävä tietokantapalvelumme, jonka avulla hallitset kalibrointikiertoa ja muita laitetietoja, kuten mittalaitteen sijaintia ja haltijatietoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kalibrointipalveluistamme.

KalibrointipalvelutesiteKalibrointipalvelutEsite Suomessa tarjottavista kalibrointipalveluista ...
AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

SGS Inspection Services Oy

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset