Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Teollinen valmistaminen

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuTeollinen valmistaminen

Linkkejä

yleisnäkymä

Kansainvälinen tiimimme tarjoaa luovia teknisiä ratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi toimintojen ja laitteistojen eheyttä, turvallisuutta sekä luotettavuutta. Tarjoamme kattavat neuvontapalvelut esimerkiksi kasvustrategioiden toteuttamista ja teollista valmistamista koskevien parhaiden käytäntöjen noudattamista koskien. Suoritamme myös testaukset ja vaatimustenmukaisuusarvioinnit, joilla varmistetaan mahdollisimman vähäiset ympäristöhaitat sekä se, että prosessisi täyttävät kaikki laatu- ja suorituskykyvaatimukset.

Teollinen valmistaminen: SGS:n avulla saavutat päämääräsi.

Teollinen valmistaminen kattaa monia eri toimialoja lääketeollisuudesta maatalouskoneisiin tai ilmailusta autoteollisuuteen ja kaikkea siltä väliltä. Teollinen valmistaminen on monimutkaista, ja se vaatii erilaisten standardien ja säädösten tarkkaa noudattamista sekä laatu-, terveys- ja turvallisuusmääräysten sekä usein myös kansainvälisten säädösten täyttämistä.

SGS:n monipuoliset palvelut auttavat varmistamaan teollisen valmistusprosessisi sujuvuuden, valmistitpa sitten komponentteja tai suoraan kuluttajille myytäviä lopputuotteita. Maailman johtavana testaus-, verifiointi-,  sertifiointi- ja tarkastusyrityksenä ymmärrämme teollisen valmistuksen vaatimukset prosessinohjauksesta logistiikkaan.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja palveluistamme, kuten materiaalien testaus, tuotesertifiointi, metallurgia ja prosessisuunnittelu, tuotantolaitos- ja käyttötuki, laadunvalvonta ja hallintajärjestelmien sertifiointi. Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme auttavat kehittämään ja vahvistamaan yrityksesi liiketoimintaa, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Varmistamme, että sekä prosessisi että tuotteesi ovat oman alasi vaatimusten mukaisia, ja autamme todistamaan lakisääteisten määräysten täyttymisen.

Lue lisää palveluistamme, jotka auttavat tehostamaan tuotteidesi valmistusta ja prosesseja.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset