Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Työterveys ja turvallisuus

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuTyöterveys ja turvallisuus

Linkkejä

yleisnäkymä

Teemme työympäristöstäsi mahdollisimman turvallisen perusteellisten riskiarviointien ja ennaltaehkäisevien toimenpiteiden avulla. Varmistamme useiden kansainvälisten standardien mukaisesti organisaatioiden työterveys- ja -turvallisuusjärjestelmien tehokkuuden, työntekijöiden turvallisuuden ja asiakkaiden luottamuksen sekä yrityksen maineen turvaamisen.

Laatu, terveys, turvallisuus ja ympäristö: SGS auttaa sinua välittämään.

Työterveys ja -turvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä menestyksekkään liiketoiminnan kannalta. Henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ovathan ihmiset tunnetusti yritysten tärkein voimavara. Omasta henkilökunnasta huolehtimisen lisäksi laatu-, terveys-, turvallisuus- ja ympäristötoimenpiteillä (QHSE) on myös epäsuora vaikutus: ne suojaavat samalla työtovereitasi, perheenjäseniä, työntekijöitä, asiakkaita, alihankkijoita, muita toimintaan läheisesti liittyviä yhteisöjä ja muita henkilöitä, joihin yrityksesi toimintaympäristöllä on vaikutusta.

Yritykselläsi on varmastikin jo käytössä erilaisia työterveys- ja -turvallisuuskäytäntöjä. Mutta voitko olla varma siitä, että ne ovat parhaiden käytäntöjen mukaisia? Noudattaako yrityksesi kaikkia paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä säädöksiä? Ja jos näin on, miten voit todistaa sen?

SGS:lla on kaikki tarvitsemasi ratkaisut ja vastaukset. Tarjoamme kattavat neuvonta- ja koulutuspalvelut laatuun, terveyteen, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvissä kysymyksissä. Maailman johtavana tarkastus-, sertifiointi-, verifiointi ja testausyrityksenä tunnemme perusteellisesti paikallisen lainsäädännön sekä kansainväliset standardit, kuten ISO 31000 ja REACH. Palvelumme kattavat esimerkiksi seuraavat osa-alueet: työhygienia, työympäristöjen ilmanlaatu-, pöly-, melu- ja tärinätarkastukset, tekniset due diligence -selvitykset sekä vaaralliset aineet. Olemme myös ympäristötarkastusten sekä taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävien toimintatapojen asiantuntijoita.

Yhteistyössä voimme kehittää työympäristöäsi entistä paremmaksi. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Terveys- ja turvallisuuspalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset