Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Rahoitus

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuRahoitus

yleisnäkymä

Tarjoamme itsenäisiä projektirahoituksen neuvontapalveluja, jotka auttavat organisaatioita varmistamaan, että niillä on käytössään oikeat lainausta, riskienhallintaa, kauppaa, tarkastussertifiointeja ja arviointeja koskevat palvelut sekä rahoituskoulutukset, jotka tukevat projektirahoituspäätöksiä ja keskittyvät kestävään liiketoimintaan, sosiaalisten ja ympäristöriskien arviointiin ja hallintaan.

Rahoituspalvelut: SGS tukee yrityksesi rahoitusta koskevia päätöksentekoprosesseja.

Kun asiakkaasi lähestyy yritystäsi uusien projektien, hankintojen tai yritysostojen investointeihin tai lainoitukseen liittyvissä kysymyksissä, miten voit tietää, onko kyseinen idea toteuttamiskelpoinen? Miten osaat tehdä järkeviä sijoituksia tai lainapäätöksiä, jos kyseessä oleva projekti on erittäin tekninen tai sen toteuttaminen kestää vuosia, jos ainoastaan alan asiantuntijoilla tai tutkijoilla on riittävästi tietoa asiasta?

Tutustu SGS:n palveluihin. Alkuun pääsemiseksi tarjoamme monipuoliset due diligence - taustaselvitykset. Tekniset, taloudelliset ja ympäristöä sekä sosiaalista vastuuta koskevat due diligence -taustaselvitykset sekä riskien ja resurssien arvioinnit: voit hyödyntää tarpeen mukaan kaikki nämä palvelut, ja lisäksi asiantuntijamme ovat käytössäsi koko projektin kehitysvaiheen ajan. Meillä on tarvittava kokemus ja kansainvälinen osaaminen, jotta voimme varmistaa projektisi kehittämisen vaatimiesi standardien mukaisesti, kaikkialla maailmassa.

Suoritamme projektien käyttöönottovaiheessa rakennusvalvontaa,  kustannusten arviointia, sosiaalisten ja ympäristöasioiden valvontaa  sekä käyttöönotto- ja käyttötarkastuksia ja lisäksi tarjoamme teknisten  ja rahoitusriskien hallintapalveluita sekä takuu- ja vakuuspalveluita.

Myös rahoitusta tarjoavat rahoitusyhtiöt ja pankit tarvitsevat erilaisia tukipalveluita. Tarkastamme ja testaamme rahdin ja tuotteet, tarjoamme vakuuksien hallintapalveluita ja autamme yritystäsi kaupankäynnin asiakirjoihin liittyvissä kysymyksissä. SGS tarjoaa luotettavat kolmannen osapuolen palvelut, joilla varmistetaan, että tuotteet ovat oikeanlaisia ja oikeassa paikassa.

Jos myyt tai ostat materiaaleja tai hyödykkeitä, tarkastuspalvelumme voivat auttaa varmistamaan, että saat juuri oikeat tuotteet, joista olet maksanut, ja että sinä ja asiakkaasi saatte oikeanlaatuisia tuotteita, jotka toimitetaan virheettöminä oikeaan paikkaan. Online-analyysit? PLC-pohjaiset ohjausjärjestelmät? Siirrettävät laboratoriot? Autamme yritystäsi varmistamaan korkean laadun ja pitämään lupauksensa.
SGS tarjoaa monipuoliset palvelut käytännössä katsoen kaikilla toimialoilla, mikä saattaa kuulostaa ensin liioittelulta. Maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiiyrityksenä tarjoamme käyttöösi globaalin toimintaverkoston ja kattavat tiedot oman alasi paikallisesta, kansallisesta ja kansainvälisestä lainsäädännöstä. Lisäksi asiantuntijoillamme on laaja kokemus ja osaaminen omilta erikoisaloiltaan.

Kuten kaikkien hyvien palvelujen kohdalla, voit valita juuri tarvitsemasi palveluvalikoiman ja erikoisalueet. Palvelumme vahvistavat omaa osaamistasi, tai vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa haluamasi palvelut SGS:lle, joka huolehtii puolestasi kaikesta.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset