Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Ympäristö

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuYmpäristö

Linkkejä

yleisnäkymä

Kansainväliset asiantuntijamme auttavat parantamaan yrityskuvaasi ympäristöasioissa, lisäämään liiketoiminnan tehokkuutta ja hallitsemaan riskejä. Tarjoamme kattavia neuvontapalveluita ympäristömääräysten täyttämisestä yrityksesi ympäristökäytäntöjen arviointeihin. Palvelumme kattavat myös huippuluokan laboratorioanalyysit, osaavat konsultointipalvelut sekä monipuolisen asiantuntemuksen ympäristöasioihin ja ilmastonmuutokseen liittyvissä kysymyksissä.

Pienennä yrityksesi ympäristökuormitusta ja varmista määräystenmukaisuus.

Ympäristöasioilla on tärkeä merkitys viranomaisille, kansalaisjärjestöille ja tavallisille kansalaisille nyt ja tulevaisuudessa. Ympäristö vaikuttaa yhä enemmän yritysten liiketoimintaan, ostopäätösten tekemiseen sekä lainsäädäntöön, standardeihin ja säädöksiin.

Siksi mikään yritys ei voi suhtautua ympäristökysymyksiin välinpitämättömästi. Toimialasta tai toiminnan laadusta riippumatta yritysten on pystyttävä minimoimaan ympäristökuormituksensa ja suojelemaan ympäristöä mahdollisimman tehokkaasti.

Maailman johtavana ympäristöalan yrityksenä tarjoamme käyttöösi kattavat testaus-, näytteenotto-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointipalvelut sekä kattavat asiantuntijaratkaisut, jotka minimoivat yrityksesi ympäristökuormituksen.

Käytössämme on jatkuvasti kasvava laboratorioverkosto, joka toimii lähes 140 maassa, joten olemme ihanteellinen kumppanisi ympäristöasioissa. Laajan kansainvälisen kokemuksemme myötä voimme tarjota monipuolisen asiantuntemuksen paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä standardeja koskien, minkä ansiosta voit varmistaa liiketoimintasi määräystenmukaisuuden sekä kaikkein innovatiivisimmat toimintakäytännöt.

Ympäristöpalvelumme kattavat esimerkiksi seuraavat osa-alueet:

  • Ilma: asiantuntevat ulko- ja sisäilmanäytteenotot – paikan päällä tai kehittyneissä laboratorioissamme.
  • Maaperä: monipuoliset ympäristöporaukset, maaperä- ja sedimenttinäytteet sekä geotekniset palvelut.
  • Vesi: suoritamme esimerkiksi itsenäiset pinta- ja pohjaveden sekä prosessi- ja jäteveden näytteenotot ja analyysit.
  • Jätteet: jätteiden arviointi, valvonta, vähentäminen ja hallinta.
  • Ilmastomuutos: kartoitamme ja optimoimme yrityksesi ympäristöasioiden hoidon ja varmistamme standardien määräysten noudattamisen mikrosaasteiden testauksista uusien kaasupäästömääräysten täyttämiseen.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten ympäristöpalvelumme auttavat pienentämään yrityksesi ympäristökuormitusta.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Ympäristöpalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset