Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energia

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuEnergia

Linkkejä

yleisnäkymä

Energiapalvelumme jakautuvat kahteen eri osioon: yhtäältä uusiutuvia energiamuotoja koskevien vaatimusten täyttäminen ja uusiutuvista energianlähteistä (esimerkiksi tuuli, aurinko, vuorovesi) saatavan energian talteenotto- ja siirtotekniikat sekä toisaalta perinteisten voimalaitosten ja uusien rakennusten muuntaminen tiukat laatuvaatimukset täyttäviksi. Tarjoamme asiantuntevia palveluita kaikissa toiminnan vaiheissa ja varmistamme määräystenmukaisuuden ja turvallisuuden sekä mahdollisimman alhaiset ympäristöhaitat kaikkina aikoina.

Energia: SGS tuo tehoa liiketoimintaasi.

Nyky-yhteiskuntamme ei voisi toimia ilman ennakoitavaa ja luotettavaa energiantuotantoa, -jakelua ja -tarjontaa. Energiateollisuus on monimutkainen toimiala, joka koostuu monista erilaisista prosesseista ja toimintaperiaatteista.

SGS:n monipuolinen asiantuntemus ja kokemus mahdollistavat kattavat palvelut energiayhtiöille sujuvan, tuottoisan ja luotettavan liiketoiminnan varmistamiseksi. Tarjoamme asiantuntevia palveluita seuraavilla toimialoilla:

Öljyteollisuus

Tarjoamme monipuoliset palvelut öljy-yhtiöille, kauppiaille, jalostamoille, itsenäisille varastointiyhtiöille, putkiyhtiöille, jälleenmyyjille, polttoaineen kuljetusyrityksille ja huoltoiasemille. Itsenäiset tarkastajamme tarkastavat ja arvioivat kaikki eri osa-alueet polttoaineen laadusta varastointitasoihin.

Kaasuteollisuus

Tarjoamme palveluita maakaasun ja kivihiilikaasun tuotantoyrityksille sekä jakelu- ja myyntiyhtiöille. Esimerkiksi kattavat laboratoriopalvelumme testaavat kaasun koostumuksen, ja suoritamme myös nesteytetyn maakaasun kuljetuslaitteistojen kalibrointia sekä tarjoamme kannettavia nestemäisen maakaasun näytteenotto- ja testauslaitteistoja sekä tarvittaessa osaavaa käyttöhenkilökuntaa.

Sähköntuotanto

Sähköntuotanto, jakelu ja myynti voi olla monimutkaista, mutta SGS:n palvelut auttavat yksinkertaistamaan ja optimoimaan näitä prosesseja. Tarjoamme laajan valikoiman palveluja sähköyhtiöille sähköntuotannosta riskianalyyseihin.

Hiiliteollisuus

SGS tarjoaa monipuoliset hiiliteollisuuden palvelut tutkimuspalveluista kaivosten käytöstä poistamiseen käyttöiän loppuvaiheessa. Suoritamme esimerkiksi hiilianalyysit, rahdin ja alusten tarkastukset, silmämääräiset tarkastukset, varaston määrän mittaukset, laitetarkastukset, perinteiset ja mekaaniset näytteenotot sekä kattavat laboratoriopalvelut paikan päällä ja ulkoistetuissa laboratorioissa.

Uusiutuvat energiamuodot

Uusiutuva energia on aikamme suosituimpia puheenaiheita. Se käsittää vaihtoehtoiset energiamuodot ja uusiutuvan energian tuottajat, kuten vesivoiman, tuulivoiman ja aurinkoenergian tuottajat sekä vaihtoehtoisten polttoaineiden valmistajat, jakelijat ja myyntiyhtiöt.

Kaikki energia-alan palvelumme ovat saatavilla joko itsenäisinä tai mukautettuina osaksi jo käytössä olevia prosesseja sekä menetelmiä. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja omaan toimialaasi liittyvistä palveluistamme.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset