Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Rakennusala

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuRakennusala

Linkkejä

yleisnäkymä

Jokaisen teknisesti onnistuneen ratkaisun taustalla on idea, suunnitelma ja rakennusprojekti. Projektin aloitusvaiheessa voimme auttaa tekemään suunnitelmista totta varmistamalla projektin tehokkaan etenemisen, rakennustyömaan turvallisuuden ja materiaalien luotettavuuden.

Rakennusala: SGS auttaa tekemään liiketoiminnastasi entistä menestyksekkäämpää.

Harva toimiala on yhtä monimutkainen ja kilpailutettu kuin rakennusala. Niin talojen kuin infrastruktuurinkin rakentajat ovat yhtä mieltä siitä, että suuret rakennustyöt koostuvat monista pienemmistä projekteista, mikä puolestaan vaatii monipuolista ja saumatonta osaamista.

Suunnittelu

Tehokas suunnittelu on tärkeä osa projektinhallintaprosessia. Suunnittelussa on otettava huomioon esimerkiksi työn ympäristövaikutukset, aikataulut, budjetti, työmaan turvallisuus, korkealaatuisten materiaalien saatavuus ja toimitukset, henkilöstö, logistiikka, mahdollisimman vähäiset haitat sivullisille sekä paikallisten ja kansainvälisten standardien vaatimustenmukaisuus ja lukuisat monet muut tekijät.

Luovat ja räätälöidyt ratkaisut sekä luotettavat palvelut

SGS:lle ensisijaisen tärkeää on liiketoimintasi ja projektitarpeidesi ymmärtäminen, jotta voimme määrittää, miten voimme parhaiten tuoda lisäarvoa rakennusprojekteihisi. Pitkän kokemuksemme ja monipuolisen rakennus- ja suunnittelualan asiantuntemuksemme ansiosta tarjoamme käyttöösi kattavat palvelut ja ratkaisut, jotka varmistavat projektiesi valmistumisen aikataulun sekä budjetin puitteissa, turvallisesti ja määräysten mukaisesti. Itsenäiset palvelumme ovat saatavilla erillisenä tai jo olemassa oleviin projekteihisi räätälöityinä. Joskus on kustannustehokkaampaa hoitaa tietyt palvelut kokonaan alihankintana.

Palvelut projektin elinkaaren alkuvaiheessa

Tarjoamme monipuolisia palveluita jo projektisi alkuvaiheesta lähtien. SGS voi suorittaa puolestasi toteutettavuus- ja riskiarvioinnit sekä hallintatutkimukset. Geotekniset ja ympäristöpalvelumme ovat käytettävissäsi jo ennen rakennustöiden aloittamista.

Oletko varma käyttämiesi materiaalien ominaisuuksista?

Tarjoamme myös kattavat materiaalipalvelut, joihin sisältyvät materiaalien kemialliset ja fyysiset kestävyystestit ja materiaalitodistukset. Jos esimerkiksi jokin tuote täyttää merkintöjensä perusteella tietyn standardin vaatimukset, miten voit tietää varmaksi, että näin todella on? Me varmistamme sen puolestasi.

Tiedätkö käyttöomaisuutesi tarkan sijainnin?

Omaisuutesi ei välttämättä pysy kauaa paikoillaan. Rakennuspalvelumme kattavat myös rakennustyömailla käytettäviä laitteita, työkaluja ja koneita koskevat palvelut. Käytämme AHEAD-omaisuudenhallintajärjestelmää koneidesi ja muun omaisuutesi seurantaan. Jos lisäksi myyt tai ostat koneita, tarjoamme monipuoliset käytettyjen tuotteiden sertifiointipalvelut esimerkiksi kallioporista dumppereihin.

Globaalit hankintatoiminnot edellyttävät globaalia alihankintaketjun hallintaa
SGS:n luotettavat alihankintaketjun hallintapalvelut auttavat tarkastamaan alihankkijoiden toiminnan ja materiaalit lähtöpaikassa.

Täysi projektin elinkaaren tuki

SGS tarjoaa myös kattavat tuotantotilojen, jätteidenkäsittelyn ja tarkastusten hallintapalvelut sertifioituihin energiatarkastuksiin saakka rakennuksen tai infrastruktuurin valmistuttua.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavista rakennusalan palveluistamme.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Rakennuspalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset