Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kemikaalit

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuKemikaalit

yleisnäkymä

Kuluttajatuotteissa käytettävien kemikaalien määrän kasvaessa turvallisuusvaarat ovat jatkuvasti esillä erityisesti lapsille suunnattujen tuotteiden yhteydessä. Turvaamme mielenrauhasi tarjoamalla kattavan valikoiman laboratoriopalveluita, joilla testataan tuotteidesi turvallisuus ja valvotaan kemikaalien toleranssitasojen noudattamista oman toimialasi lainsäädännön mukaisesti.

Kemikaalit: SGS:n palvelut teollisuuskemikaaleja valmistaville yrityksille.

Kemikaalit ja niistä valmistetut tuotteet ovat nykyään erittäin yleisiä torjunta-aineista ja petrokemikaaleista hajuvesiin tai maaleihin asti. Tästä syystä kemianteollisuus on merkittävä toimiala, joka muodostaa keskeisen osan maailmantaloudesta. Miellämme kemianteollisuuden ensisijaisesti raaka-aineiden, kuten öljyn, maakaasun, ilman, veden, metallien ja mineraalien, muuntamiseksi kymmeniksituhansiksi litroiksi lopputuotetta.

On kuitenkin selvää, että kemianteollisuus on erittäin jalostunutta, ja se pitää sisällään monimutkaisia laitteistoja ja usein vaikeita ja vaarallisiakin logistiikkaketjuja.

SGS tarjoaa monipuolisia palveluita kemianteollisuuden yrityksille. Maailman johtavana testaus-, sertifiointi- ja tarkastusyhtiönä tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen asiantuntemuksen, kokemuksen ja globaalin toimintaverkoston kansallisten ja kansainvälisten standardien täyttämiseksi. Lisäksi tarjoamme koulutuspalveluita, jotka varmistavat henkilöstösi motivaation, tehokkuuden ja luottamuksen. Ja jos tarvitset ylimääräistä henkilökuntaa tiettyä projektia varten, tarjoamme käyttöösi asiantuntevat henkilöstöresurssit kokeneista käyttöhenkilöistä asiantunteviin tutkijoihin, jotka ovat valmiina auttamaan yritystäsi sen kaikissa tarpeissa.

Palvelumme kattavat myös kemikaalien lähtöaine- ja lopputuotepalvelut (esimerkiksi maatalouskemikaalit, kuluttajakemikaalit, muovit, synteettiset kuidut, kumi ja luonnonkuidut, lääketuotteet sekä teollisuuskemikaalit).

Tarjoamme kemiantuotteiden testausta, tarkastuksia ja sertifiointeja sekä varmistamme liiketoimintasi sujuvuuden, tuottavuuden ja tehokkuuden käyttöomaisuuden hallintapalvelujen LEAN-optimointiohjelmien, projektin elinkaaripalvelujen ja teknisen tuen avulla.

SGS:n asiakkaita ovat maailman johtavat ja suurimmat teollisuuskemikaaliyhtiöt, jotka käyttävät palvelujamme varmistaakseen toimintansa innovatiivisuuden, kestävyyden, tehokkuuden ja kilpailukyvyn.

Monet palveluistamme on suunniteltu vahvistamaan jo käytössä olevia prosesseja ja menetelmiä. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja monipuolisista palveluistamme.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Kemikaalipalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset