Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Autoteollisuus

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuAutoteollisuus

Linkkejä

yleisnäkymä

Tarjoamme kaikille autoteollisuudessa toimiville yrityksille monipuolisia palveluita suorituskyvyn tehostamiseen ja riskien vähentämiseen. Keskeisiä palveluitamme ovat moottoriajoneuvojen tarkastusratkaisujen suunnittelu, toteutus ja käyttö kaikkialla maailmassa. Viranomaiset, valmistajat, rahoitus- ja vakuutusyhtiöt sekä kuluttajat luottavat riippumattomiin, tarkkoihin ja turvallisiin ratkaisuihin, jotka vähentävät vahinkoja ja lisäävät ajoneuvojen turvallisuutta.

SGS:n palvelut autoteollisuudelle: palvelumme auttavat hallitsemaan tuotantoketjuja, varmistavat autojen turvallisuuden ja luotettavuuden, parantavat laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta sekä vähentävät ympäristöhaittoja.

Kaikkien ajoneuvoteollisuuden osapuolten, kuten autonvalmistajien, kauppiaiden ja viranomaisten, on varmistettava tielläliikkujien hyvinvointi, joten turvallisuus, tehokkuus, laatu ja määräystenmukaisuus ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia.

Maailman johtavana ajoneuvoteollisuuden ratkaisujen kehittäjänä tarjoamme ylivertaisen asiantuntemuksen sekä monipuoliset palvelut viranomaisille, valmistajille, kauppiaille, rahoituslaitoksille sekä vakuutusyhtiöille kaikkialla maailmassa. Ainutlaatuinen toimipaikkojen, laboratorioiden ja ajoneuvojen testauskeskusten verkostomme mahdollistaa aidosti yksilölliset, itsenäiset ja maailmanlaatuiset palvelut. Kattavat resurssimme ja asiantuntemuksemme takaa aidosti luotettavat, yksilölliset, tarkat ja turvalliset ajoneuvoteollisuuden konsultointipalvelut.

Palvelumme:

  • Kustannusten alentaminen, toimitusaikojen lyhentäminen sekä laadun ja tehokkuuden parantaminen: tarjoamme monipuoliset autoteollisuuden palvelut toimintasi eri vaiheissa. Palveluihimme sisältyvät tehokkaat testaukset, tarkastukset, sertifioinnit ja konsultointipalvelut kaikissa tuotannon vaiheissa – konseptisuunnittelusta ja materiaalien sekä komponenttien testauksesta tyyppihyväksyntöjen hankkimiseen ajoneuvo- ja varaosatuotantoa, valmistusta sekä myyntiä varten.
  • Tehokas tuotantoketjun hallinta kaikissa vaiheissa: tarjoamme kattavia asiantuntijapalveluita tuotantoketjun eri vaiheissa tavarantoimittajien valinnasta ja soveltuvuustarkastuksista jälleenmyyjien tehokkuusarviointeihin asti.
  • Ajoneuvojen turvallisuuden ja luotettavuuden varmistaminen:  autamme täyttämään kaikki ajoneuvoja koskevat lakisääteiset vaatimukset ja tarjoamme monipuoliset palvelut, jotka varmistavat  ajoturvallisuuden, vähentävät ympäristökuormitusta ja varmistavat vaatimustenmukaisuuden kaikkien paikallisten, kansallisten ja  kansainvälisten säädösten sekä standardien mukaisesti.
  • Huolto- ja jakelutoimintojen tehostaminen: palvelumme kattavat logistiikka- ja tuotantoketjun turvallisuusarvioinnit sekä jälleenmyyjien ja korjaamoiden tarkastukset.
  • Maantieliikenteen turvallisuuden parantaminen ja ympäristökuormituksen vähentäminen: tarjoamme monipuoliset palvelut maantieliikenteen turvallisuuden parantamiseen, kuten ajoneuvotarkastukset kansallisten vaatimusten mukaisesti, nopeuskameroiden testaukset ja kalibroinnit, liikenteenhallinta, kuljettajatutkinnot ja ajoneuvojen akselikuorman valvonta.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja monipuolisista autoteollisuuden palveluistamme.

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Autopalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset