Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Maatalous ja elintarvikkeet

kategoriat

Pienennä valikkoSuurenna valikko

Pienennä valikkoSuurenna valikkoAloitussivuMaatalous ja elintarvikkeet

Linkkejä

yleisnäkymä

Maataloustuotteiden matka pellolta lautaselle vaatii paljon huomiota, seurantaa ja yhtenäisyyttä. Tarjoamme koko tuotantoketjun kattavat alusta loppuun -palvelut, jotka vähentävät riskejä, varmistavat laadun ja parantavat tehokkuutta. Varmennamme ruokaketjun eheyden sadon hallinnasta, siementen parannuksesta ja kehityksestä sekä maaperän testauksesta aina sadonkorjuuseen, tuotteiden kuljetukseen globaalin tuotantoketjun sisällä ja tuonnin tai viennin kauppatarkastuksiin.

Maatalous ja elintarvikkeet: lue lisää SGS:n palveluista, jotka auttavat kasvattamaan liiketoimintaasi.

Maatalous ja elintarviketeollisuus ovat kiistatta maailman tärkeimpiä toimialoja. Kuluttajat haluavat varmistua tuotteiden turvallisuudesta ja laadusta kaikissa prosessin vaiheissa. Monipuolisiin palveluihimme sisältyvät esimerkiksi seuraavat osa-alueet:

  • Riskienhallinta, liiketoiminnan tehostaminen ja määräysten noudattaminen: tarjoamme itsenäiset tai integroidut ratkaisut kaikissa maataloustuotteiden ja elintarvikkeiden tuotantoketjun vaiheissa.
  • Kuluttajaturvallisuuden varmistaminen: alkutuotannon eri vaiheista tuotteiden käsittelyyn ja varastointiin.
  • Monimutkaisten lakisääteisten määräysten täyttäminen: mukaan lukien maataloushyödykkeiden ja elintarvikkeiden tuotantoa ja kauppaa koskevat paikalliset, alueelliset, kansalliset ja kansainväliset säännöt sekä määräykset.
  • Asianmukaisen varastoinnin, kuljetusten, pakkausten ja jakelun varmistaminen: erilaiset hyödykkeet, elintarvikkeiden raaka-aineet ja elintarviketuotteet.
  • Laadun ja turvallisuuden varmistaminen kaikissa tuotantoketjujen vaiheissa: mukaan lukien kaikkien elintarvikesegmenttien raa'at tuotteet ja puolivalmisteet sekä lopputuotteet.

Tarjoamme itsenäisiä tai integroituja ratkaisuja organisaatioille, jotka toimivat maatalouskemikaalien, siementen, biopolttoaineiden, lannoitteiden sekä maatalouskoneiden ja -tarvikkeiden tuotannon parissa tai tarjoavat rahoitus- ja vakuutus-, varastointi, prosessointi- ja logistiikkapalveluita sekä tuoretuotteiden valmistelua myyntiä varten ja valmiita elintarviketuotteita.

Kustannustehokkaisiin ratkaisuihimme sisältyvät strateginen tiedonkeruu,  sopimusten hallinta, tarkastukset ja sertifioinnit, testaus, analyysit,  tarkastukset, teknisten ratkaisujen varmennus, neuvonta ja koulutus. Autamme yritystäsi tehostamaan jatkuvasti turvallisuutta, laatua ja kestävää kehitystä tukevia toimintoja.

Tarjoamme asiakkaillemme tasapainoisia palveluita ja sekä itsenäisen asiantuntijaverkoston edut.
Yli 130 vuoden kokemuksella ymmärrämme toimialasi haasteita. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja monipuolisesta palveluvalikoimastamme, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaasi sekä kilpailuasemaasi globaaleilla markkinoilla.

 

 

 

AsiakaslehtiSGS Finland Compact 11/2016SGS Finland Compact marraskuu 2016Asiakaslehti "SGS Finland Compact" marraskuu 2016 ...

Yhteystiedot

Maatalous ja elintarvikepalvelut

E-tilaukset

Rekisteröidy ja tilaa SGS:n julkaisuja ja uutiskirjeitä omalta alueeltasi tai kaikkialta maailmasta.
PYSY AJAN TASALLA.TILAA NYT

Toimistohaku

Toimipaikkakartan avulla voit hakea SGS:n toimistoja ja laboratorioita kaikkialta maailmasta.Finland map
Toimipaikkahaku

Uutiset